Home » «Tinder Swindler» bryter stillheten og sier «Jeg er den største gentleman i live»

«Tinder Swindler» bryter stillheten og sier «Jeg er den største gentleman i live»

by Gunnar Garfors

Tinder-svindleren, mannen som er anklaget for å ha svindlet kvinner for 10 millioner dollar ved å bruke datingapper, har avvist alle anklager mot ham. I et intervju med Inside Edition sa han: «Jeg er den største gentlemannen i verden. Bedriftene til Shimon Hayut, også kjent som Simon Leviev, ble offentlige da tre kvinner han lurte uttalte seg i en Netflix-dokumentar kalt The Tinder Swindler. «. Dokumentaren handler om en mann, Shimon Hayut, som poserte som sønn av den israelske diamantmagnaten Lev Leviev på Tinder og svindlet kvinner ut for millioner av dollar. Shimon Hayut unnet datene sine på private jetturer og dyre middager på elegante hoteller før han følelsesmessig fanget dem og stakk av med pengene.

Imidlertid sa Shimon i sitt første intervju etter avsløringene at påstandene var falske. «Jeg er ikke det monsteret som alle skapte. Disse kvinnene ble ikke lurt og ble ikke truet,» sa han. 31-åringen – som er sammen med den israelske modellen Kate Konlin – sa at han bare var en ungkar som ønsket å møte jenter på Tinder. Han la til at han er en legitim forretningsmann som kan finansiere en overdådig livsstil fordi han kjøpte bitcoins i 2011. Kjæresten hans, som var en del av intervjuet, la til at Shimon aldri har lånt noen penger. På showet svarte hun: «Herregud, det er hvordan noen kan konstruere en slik falsk historie. »

Tinder Swindler-dokumentaren fokuserer på tre kvinner som falt for Shimons Ponzi-svindel, Cecilie Fjellhøy, Pernilla Sjoholm og Ayleen Charlotte. Cecilie er en norsk brukeropplevelsesdesigner basert i London som ble svindlet for over £200 000 (ca. Rs 2.02.07.148) av Hayut. Pernilla er en tidligere svensk selger som ble Hayuts «beste venn» etter at hun paret ham på Tinder i Stockholm i 2018. Pernilla lånte rundt 50.000 pund (50.64.980 kroner) til 60.000 pund (976 kroner) i Hayut.

Finn de siste samlingsnyhetene, siste nyhetene og liveoppdateringene her.

You may also like

Leave a Comment