Home » Toublanc nyter sin første omgang

Toublanc nyter sin første omgang

by Connie Nielsen

Emmanuel LANGELLIER, Media365: publisert torsdag 16. desember 2021 kl. 08:53

Alicia Toublanc, ny i Les Bleues, skal spille sin første semifinale i en stor begivenhet etter at det franske laget kvalifiserte seg til de fire siste av verdensmesterskapet i 2021 onsdag kveld.

Franskmennene er definitivt på farten! Etter en strålende avslutning på hovedrunden mot Russland, rykket Olivier Krumbholz sine spillere inn i de fire siste av håndball-VM i 2021 onsdag kveld. Starten av kampen var tett, utligningen var perfekt til pause (15-15), så hevet det franske laget stemmen for å til slutt erte Sverige, dominerte (31-26) og snakket for seg selv med sin overlegenhet. I hælene på OL-kroningen i Tokyo i fjor sommer sørger de blå for det.

Toublanc: «Det er en gal ting»

Som 25-åring vil Alicia Toublanc konkurrere sin første semifinale i en stor konkurranse. Hun var åpenbart i himmelen etter å ha kvalifisert seg til de fire siste. «For gal! For gal. For heldig. Vi kommer inn i de fire siste, det kommer til å bli tøft, men å komme dit er en gal ting,» sa hun til L’Equipe var i stand til å kontre godt defensivt. De scoret bare to mål på ti minutter, vi overlevde det. Men forsvaret vårt var supersolid gjennom hele kampen,» begeistrer høyrevingen, som starter for de blå og starter hver kamp i dette VM. Fornøyd.

«Jeg prøver å ikke bli fanget av konteksten. Jeg føler meg komfortabel på banen og i denne plassen,» sa Toublanc, som nå vil finne sin partner fra Brest, den formidable danske målvakten Sandra Toft, en av de beste i verden på sin posisjon. «Det kommer til å bli spesielt, ja. Hun kjenner meg, jeg kjenner henne. Men vi bør ikke stille for mange spørsmål slik at jeg ikke tenker på det før kampen starter. Vi vet at det er ekstraordinært, men det er ikke uoverkommelig. Og keeperne våre er også i stand til å produsere utrolige kamper, så jeg tror vi kan matche Sandra. Franskmennene utfordrer Danmark fredag ​​fra klokken 17.30, i den andre semifinalen møter Spania Norge (20.30).

You may also like

Leave a Comment