Home » Ukentlig presseomtale 9. januar 2022: Człuchów, 2. januar – 8. januar 2022. Bli kjent med den viktigste informasjonen fra Człuchów

Ukentlig presseomtale 9. januar 2022: Człuchów, 2. januar – 8. januar 2022. Bli kjent med den viktigste informasjonen fra Człuchów

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Człuchów, les nå artiklene som andre lesere leser oftest mellom 2. januar og 8. januar 2022. Sørg for at ingenting viktig har gått deg forbi. Har du lest artikkelen: «Vanskelighetstesting for koronavirus. Innsamlingspunkt på sykehus i Człuchów stengt i fire påfølgende dager»?

Ukentlig oversikt: Człuchów, 9.1.2022. 2.01 – 8.01.2022: Topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra den siste uken. Har du hatt sjansen til å lese dem alle?

📢 Vanskelighetstester for koronavirus. Innsamlingsstedet på sykehuset i Człuchów er stengt fire dager på rad

Prøveinnsamlingspunktet ved Człuchów-sykehuset er det eneste stedet i Człuchów-distriktet hvor du kan bli testet for koronavirusinfeksjon gratis. Som leseren vår rapporterer, ble pasienter som ble henvist til en smøreprøve fredag ​​7. januar sendt tilbake med sine kvitteringer.

📢. Absurde situasjoner. Ikke til å tro! Noe slikt finnes bare i Polen [ZDJĘCIA]

Polen er et land med absurditeter. Du vil ikke tro at dette skjedde med oss. Smil. Se bilder av internettbrukere som har vært borti merkelige hendelser. Virkelig verdt det. Hvis det ikke muntrer deg opp, så har du en virkelig dårlig dag … det er morsomt!

GÅ TIL BILDEGALLERIET

You may also like

Leave a Comment