Home » Værmelding for Polen 11. og 12. november: tåkete og moderat…

Værmelding for Polen 11. og 12. november: tåkete og moderat…

by Gunnar Garfors

Polen er under påvirkning av babyboomen. I den nordlige delen av landet er påvirkningen fra en varm atmosfærisk front, som er knyttet til den lave delen av den europeiske Nordsjøen, merkbar. Varm polar sjøluft strømmer inn fra sørvest.

Polen er under påvirkning av babyboomen. I nord merkes påvirkningen fra en varm atmosfærisk front knyttet til Nordsjølavet. Varm polar sjøluft strømmer fra sørvest, melder Institutt for meteorologi og vannforvaltning

Lufttrykket i Warszawa er fredag ​​ettermiddag 1016 hPa og vil øke.

Skyet med klarere perioder i nord og øst. Resten av landet er overskyet og moderat skyet. Lett regn eller duskregn mulig i de østlige delene. Maksimal temperatur på 9 grader C, 10 grader C i øst til 14 grader C, 15 grader C i vest og sørvest. Ved foten av Karpatene noen ganger 7 grader. Vind svak og moderat, til tider ganske sterk på kysten og der med vindkast opp mot 60 km/t, sørvest og vest.

Skyet og middels skyet om natten, kraftig og mulig lett regn eller yr kun i nord. Tallrike tåke begrenser sikten til 200 m, i tåkeområdet øker skydekket fullstendig. Minimumstemperaturen i de fleste deler av landet fra 3 grader C til 8 grader C, varmere på kysten, opp til 10 grader C. I utkantområdene synker temperaturen stedvis til 0 grader C. Svak vind, moderat i nord, på kysten vindkast, mest vest.

Skyet i nord på lørdag med tidvis oppklaring, lett regn eller duskregn mulig. I resten av området er skyet lite og moderat, lokalt høy. Om morgenen kan tåke, som delvis reduserer sikten til 200 m, vedvare store deler av dagen lokalt i nord og nordvest. Maksimal temperatur fra 10 grader C stedvis i øst til 14 grader C i sørvest. Ved foten av Karpatene, stedvis 8 grader C, 9 grader C. Lett og moderat vind, vindkast, vest ved havet. Vindkast på opptil 60 km/t blåser i Karpatene.

I Warszawa fredag ​​kveld skyet med midlertidig oppklaring. Maksimal temperatur er 12 grader C. Vinden er vanligvis svak, moderat, noen ganger fra sørvest og vest.

Moderat til tunge skyer natt til 11.-12. november. Lett duskregn mulig. Kraftig dis og lokal tåke begrenser sikten til 300 m. Minimumstemperatur 5 grader C. Vind stort sett svak, vest og sørvest. Delvis skyet og skyet i løpet av dagen. Maksimal temperatur er 12 grader C. Vinden er generelt svak fra vest (PAP).

jeg har /joz/

You may also like

Leave a Comment