Home » Vi får se hvordan de forbereder seg på oss

Vi får se hvordan de forbereder seg på oss

by Catherine Monroe

Indykpol AZS Olsztyn volleyballspillere brøt en rekke nederlag ved å slå Barkom Kazany Lwów i den siste ligakampen. Akademikerne fra Kortowo skal nå møtes i Mały Jeziorak-hallen i Iława, hvor de skal møte Ślepsk Malow Suwałki. Kampen på mandag starter klokken 17:30. «Hele laget er godt satt sammen. Spillerne er ikke de største stjernene i ligaen, men de ser veldig solide ut. Vi får se hvordan de forbereder seg på oss – sa Olsztyn-angriper Jan Król.

Volleyballspillere og fans av Indykpol AZS Olsztyn kan endelig være glade, for i kampen i 11. runde av Plusliga volleyball beseiret akademikerne fra Kortowo ukraineren Barkom Kazany Lwów. Seieren kom ikke tilfeldig – Olsztyn vant først etter en tie-break. The Most Valuable Player of the Game-prisen gikk til sentrum av Indykpol AZS – Mateusz Poreba.

Hvordan angriperen av Olsztyn-teamet vurderte dette møtet, John King? – Begge lag vaklet. Denne kampen gikk ikke slik vi ønsket, vi kunne vunnet den etter fire sett. Vi har forbedret vårt situasjonelle ballspill og sikring. Dessverre manglet vi i enkelte øyeblikk en serve eller mottakelse, en god utstilling og en blokk. Det viktigste er at vi vant og kom tilbake på «noen» spor.

Takket være seieren over det ukrainske laget forblir Zielona Armia på 11. plass på tabellen med 13 poeng. Etter en midlertidig pause vil Olsztyn volleyballspillere returnere til Iława Sports, Tourism and Recreation Centre neste mandag som en del av det andre nordlige derbyet denne sesongen. Olsztyns rival blir Ślepsk Malow Suwałki. Akademikere vil ønske å avmystifisere hallen i Iława, fordi de sist vant der for nesten en måned siden (3-0-kamp mot BBTS Bielsko-Biała, 29. oktober).

Det hvit-blå laget, ledet av trener Dominik Kwapisiewicz, har spilt meget god volleyball de siste kampene. Siden begynnelsen av november har de kun tapt to kamper mot topplagene – Jastrzębski Węgiel og Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle. Med seks seire, fem tap og 18 poeng ligger laget fra Suwałki absolutt på 8. plass på ligatabellen.

Leder for mandagens rivaler er Olsztyn Bartosz Filipiak (178 poeng, 7. plass i scoringsrangering), som har 3 MVP-statuetter på sitt navn. Filipiak får hjelp av verten Pavel Halaba (148 poeng). Nordmannen presterer best i blokkelementet Andrew Takwam (17 poeng) og hans kollega fra midten av nettet, dvs Cesar Sapinski er lagets beste server (19 serverings-ess, 6. i ligaen). Lederen for mottak og forsvar er innfødt i Warmia Mateusz Czunkiewicz – Libero Ślepska er den femte beste spilleren i ligaen (54 % positiv respons). Også verdt å nevne er den serbiske venstrevingen Miran Kujundžicog høyden på bare 176 centimeter er ansvarlig for hele spillet Matthias SanchezOL-sølvvinner med det argentinske laget.

Hva sier Jan Król om rekrutteringen av Suwałki-teamet? «De er absolutt et veldig interessant lag som har en god sesong. De har en veldig god serve og spiller raskt og dynamisk. Matias Sanchez, en playmaker, er ansvarlig for dette – han spiller ganske nøyaktige baller for slike fartsutstillinger. Hele laget er godt satt sammen. Spillerne er ikke de største stjernene i ligaen, men de ser veldig solide ut. Vi får se hvordan de forbereder seg på oss Angriperen tar slutt.

You may also like

Leave a Comment