Home » Vi sluttet å spille i år

Vi sluttet å spille i år

by Catherine Monroe

– Vi hadde to-tre starter til i år, men på grunn av problemer med Michał Bryls kne bestemte vi oss for å avslutte sesongen. Min partner trenger tid til rehabilitering og restitusjon. Neste sesong blir før-OL, så veldig viktig. Det er derfor vi sluttet å spille i år – sa Bartosz Łosiak.

En av attraksjonene i årets sandvolleyballsesong var Beach Pro Tour Elite-turneringen, holdt på Roland Garros-banene i Paris.

Det var veldig gøy å spille. Den sentrale gårdsplassen er imponerende. Det var den vakreste banen jeg noen gang har spilt. Arrangørene fortjener applaus. De har definitivt lagt ned mye arbeid i å forberede dette stedet for konkurranse i sporten vår. OL-turneringen var planlagt i nærheten av Eiffeltårnet, så det var nok ikke noe bedre valg – Han innrømmet Bartosz Losiak.

Bartosz Losiak Med Michael Bryl De startet sesongen 2022 veldig bra. Vi vil minne om at de i mars vant gullmedaljene til Beach ProTour Challenge i Tlaxcali. Det var den første felles suksessen til denne duoen, som ble dannet etter endringer i det polske strandlaget. Vår duo beseiret Araven/Drogett (Chile) 2:0 (21:17, 21:16). De var vellykkede i de følgende lanseringene. Du vant blant annet i Hamburg.

Vi startet med kvalifiseringen til turneringen i Hamburg. Det var på grunn av det mislykkede VM i Roma. Vi måtte ta igjen tapte poeng. På Beach Pro Tour Elite i Hamburg viste vi den beste volleyballen forrige sesong – mener Bartosz Łosiak.

Den annonserte foreløpige kalenderen til Det internasjonale volleyballforbundet (FIVB) viser at verdensmesterskapet vil bli spilt fra 6. til 15. oktober i Tlaxcala, Mexico, et sted som er godt kjent for paret vårt. – Det er en landsby der alle bodde under volleyballturneringen i mars. Stemningen var stor, jubelen var stor. Det var der vi følte oss mest komfortable av alle banene vi spilte på i 2022 – understreket han Bartosz Losiak.

Bartosz Łosiak husker ikke en så sen dato for verdenscupen, som vanligvis fant sted i juni eller juli. – Denne datoen for sesongens viktigste begivenhet betyr at et høyt spillenivå må opprettholdes praktisk talt hele veien, da konkurransen om OL-opprykk går inn i den avgjørende fasen. Du må score for verdensrankingen. Utgangsposisjonen vår er veldig god, men vi må være på vakt – sa spilleren vår.

Sesongen 2023 starter i Doha i slutten av januar. – Det blir også et sammendrag av den nåværende. Først spiller vi finalen, som inneholder de åtte beste parene fra årets ledertavle pluss to wild card-duoer. Det vil være vår belønning for en jevn og god prestasjon denne sesongen. En dag senere blir vi med i neste Beach Pro Tour-serie. Foreløpig er verdenstoppen veldig bred og består av 10-15 par. Foran henne sto OL- og verdensmesterne Anders Berntsen Mol / Christian Sandlie Sørum fra Norge. – ferdig Bartosz Losiak.

You may also like

Leave a Comment