Home » Vil Kamil Grabara spille mot Rakov? Treneren fjernet tvilen

Vil Kamil Grabara spille mot Rakov? Treneren fjernet tvilen

by Catherine Monroe

Simon Rojek: Først og fremst for deg og sannsynligvis for polske fans. Er Kamil Grabara klar til å spille mot Rakov?

Jacob Nestrup: Ja, Kamil er med i spillet, Kamil vil spille. Han er klar til å møte. Etter kampen i Praha for en uke siden var det noen mindre helseproblemer som hindret Grabara i å delta på ligakampen i helgen. Nå er hun helt frisk.

SE OGSÅ: Bozydar Ivanov: Positiv følelse. Raków Częstochowa uten stress og med spenning

Birger Meling fløy også til Polen og dukket til og med opp på en pressekonferanse. Betyr det at han kan være med i start-1-tallet tirsdag kveld?

Naturlig. Han kom til oss fra Ligue 1, spilte tre sesonger i Rennes på et veldig høyt nivå med mange minutter. Han spiller også for Norge og har derfor vært på listen vår siden vi solgte vår venstreback Victor Kristiansen til Leicester i januar. Nå har vi fullført overgangen og Birger er tydeligvis klar til å spille.

Du og dine Raków-kolleger har sikkert analysert hvordan laget fra Częstochowa spiller. Hva synes du er den sterkeste siden av kreft?

Jeg er imponert over hvordan hele klubben er satt opp. Historien de siste sju-åtte årene, hvordan alt har utviklet seg her, er veldig imponerende. Det er definitivt en klubb bygget på hardt arbeid og disiplin. Ingenting var lett for dem, og nå har de en høy posisjon i polsk fotball. Først ble de nummer to i ligaen to ganger, nå er de mestere med fem-seks kamper igjen. De har nådd cupfinalen tre ganger på rad og har aldri tapt en hjemmekamp i europeisk konkurranse. Det er definitivt en klubb basert på veldig gode verdier, det være seg den forrige treneren eller hans etterfølger som tidligere var assistent her. Hardt arbeid, kollektivet som ble født her, disiplin – alt dette er synlig i hvert spill de spiller. De har mange flotte spillere, men den største stjernen er hele laget, kollektivet, hvordan de alle utfyller hverandre. Jeg er veldig imponert over dette laget.

Det siste spørsmålet. Du er 35 år, det er vel sjelden du møter en yngre konkurransetrener?

Riktignok, men jeg tror ikke alder er det viktigste. Hvis du er god nok, spiller det ingen rolle. Det er slik jeg forklarer det for meg selv og tenker at min kollega jeg blir konfrontert med gjør det samme.

You may also like

Leave a Comment