Home » Vil Robert Lewandowski virkelig forlate Bayern? «Bild» beroliger fansen

Vil Robert Lewandowski virkelig forlate Bayern? «Bild» beroliger fansen

by Thure Lindhardt

Nyheter kom nylig om at Lewandowski ønsker å forlate FC Bayern og erstatte dem med Real Madrid. Informasjonen ble ikke gitt av noen, men av det spanske avisen «As». Det har også vært rapporter om at den polske spissens manager Pini Zahavi allerede jobber med overgangen.

Lewandowski benektet ikke denne informasjonen, og det gjorde heller ikke bayerne, som entreprenøren måtte komme overens med en eventuell flytting av Polen. «Bild» prøvde å forklare hele historien. Avisen minnet om at den polske spissen har kontrakt ut 2023, så han kan ikke bytte arbeidsgiver uten Bayerns godkjenning. I tillegg føler den flere Bundesliga-målscoreren seg komfortabel i München.

Hva kan egentlig alt dette være? For flyttingen fra Erling Haaland til Madrid. Nordmannen er betydelig yngre enn Lewandowski og har mange år med karriere foran seg. Hvis Królewski-laget faktisk tenkte på polakken da han kom med den uttalelsen, ville han vært alternativ B for Santiago Bernabeu-klubben.

«Bild» hevder at Lewandowski er nærmere å forlenge kontrakten med Bayern enn selve overgangen. På Gullball-gallaen i Paris kunne man se hvordan klubbens ledelse tar seg av polakken. På seremonien ble han ledsaget av de viktigste personene fra FC Bayern: Oliver Kahn, Hasan Salihamidzić og trener Julian Nagelsmann. «Ingen forventer et farvel, og Bayern ville heller ikke tillate det. Lewandowski og målene hans er for viktige for klubben, heter det.

You may also like

Leave a Comment