Home » VM 2022. Enda flere syke spillere i det franske laget før finalen mot Argentina. Hvem har helseproblemer?

VM 2022. Enda flere syke spillere i det franske laget før finalen mot Argentina. Hvem har helseproblemer?

by Gunnar Garfors

ALT OM VERDEN I QATAR. RESULTATER, TIDSPLAN, OPPSETT

Som det franske fotballforbundet meldte fredag, har flere spillere i verdensmesterlaget blitt forkjølet. Senest ble midtforsvarerne Raphael Varane og Ibrahima Konate syke.

Syk fransk

Vi minner om at i semifinalen mot Marokko (2-0) kunne en annen hovedforsvarer Dayot Upamecano og den berømte midtbanespilleren Adrien Rabiot ikke spille på grunn av sykdom. Førstnevnte ble erstattet av Konate og sistnevnte av Youssouf Fofana.

Etter onsdagens møte sa trener Deschamps at alle i laget er forsiktige med å spre sykdommen. Som du ser gikk det ikke helt.

«Lille influensa»

Den unge spissen Randal Kolo Muani, som scoret det andre målet i kampen mot Marokko, snakket mest fredag.

– Litt influensa sprer seg, men ikke noe alvorlig. Snart vil lagkameratene komme seg og være klare til søndag.

Kolo Muani la til at de syke spillerne er isolert fra resten. – Alle som er syke blir på rommet sitt. De er under tilsyn av leger og vi håndhever sosial distansering. Vi tar det veldig alvorlig, sa han.

«Vi er ikke redde for dette viruset,» sa spissen Ousmane Dembele. – Dayota og Adrien hadde litt vondt i magen, jeg lagde ingefærhonningte til dem og da følte de seg bedre. Jeg håper alle er klare for finalen, sa Barcelona-spilleren.

Kilde: Getty Images Ibrahima Konate (nr. 24) og Raphael Varane (nr. 4) ble syke

Vil de være i stand til finalen?

Trener Deschamps er sikker på at Upamecano og Rabiot vil være i form til søndagens verdenscupfinale på Lusail Stadium.

«Dayot kommer til å gå bra», forsikret treneren onsdag. «Han har ikke vært frisk på tre dager siden lørdag, han hadde feber og det har påvirket styrken hans. Med tanke på den tøffe kampen mot Marokko, bestemte jeg meg for å erstatte ham med Konate. Rabiot var også syk, så han bodde på hotellet. Han har hatt fire dager fri siden den gang, så han burde være i bedre form og tilgjengelig på søndag, sa Deschamps.

Trefargevelgeren har mye å tenke på. Til slutt nådde sykdommen tre av hans sentrale midtstoppere. Midtbanespiller Aurelien Tchouameni klager også over hoftesmerter mens Theo Hernandez er i ferd med å komme seg etter en kneskade. Begge gikk glipp av fredagstrening for å jobbe individuelt.

Den store verdenscupfinalen i Qatar Frankrike-Argentina er satt til søndag 18. desember klokken 16.00, med Kroatia og Marokko som møtes lørdag klokken 16.00 for bronsemedaljen.

Live resultater og dekning av disse kampene på eurosport.pl.

Kilde: tvn24 VM-utslagsrunde i Qatar


Forfatter: Give/People
//
Kilde: eurosport.pl, Reuters

You may also like

Leave a Comment