Home » Webinar: Den moderne økonomiavdelingen og fremtidens utfordringer

Webinar: Den moderne økonomiavdelingen og fremtidens utfordringer

by Peter Østbye

Å drive en moderne finansavdeling kommer med en rekke utfordringer knyttet til områder som regulatoriske endringer, teknologiske endringer eller aktiv respons på eksterne faktorer i form av høy inflasjon eller spøkelset til en økonomisk krise.

I tillegg forventes det at personer som styrer økonomien til selskaper (CFOer, CFOer, regnskapssjefer) kan se inn i fremtiden, forutse trender og lage økonomiske prognoser som følger dem. Hvordan finansdirektøren håndterer utfordringene nevnt ovenfor vil prege selskapet hans i fremtiden.

Gitt mangfoldet av utfordringer som finansdirektører står overfor for tiden, vil vi under det kommende webinaret diskutere med praktikere hvordan teknologi, inkludert skatteteknologi, kan støtte ledelsen av den moderne finansavdelingen og hvordan finansavdelingen kan forberedes på den teknologiske transformasjonen i fremtiden.

vi inviterer deg til å gjøre det gratis webinarVi snakker med en utøver om å forberede den moderne økonomiavdelingen på teknologiske utfordringer.

Dagsorden:

På møtet vil vi diskutere følgende saker:

  1. Praktiske utfordringer knyttet til å drive økonomiavdelingen i dagens endringstakt.
  2. Hvorfor er utformingen av prosesser i økonomiavdelingen avgjørende for driften av selskapet og hvordan påvirker kvaliteten på dataene og informasjonen som mottas av organisasjonen effektiviteten?
  3. Teknologiens plass for å støtte effektiv og riktig implementering av økonomiske prosesser innenfor rammen av hverdagsarbeid, databehandling – markedstrender innen automatisering
  4. Utfordringer i nær fremtid og hvordan forberede seg på dem.

You may also like

Leave a Comment