Home » Trenden mot en restfri frukthageportal fra forumet skal ikke undervurderes

Trenden mot en restfri frukthageportal fra forumet skal ikke undervurderes

by Catherine Monroe

E-sownicto redaktører

Markedet er i endring, kravene til nettet og forbrukerne vokser og med det trenden mot restfri fruktproduksjon blir stadig sterkere. Ifølge Mirosław Maliszewski, president for Union of Fruit Prowers of the Republic of Poland, bør polske fruktdyrkere ikke undervurdere dette.

Trenden mot fruktproduksjon med begrensede rester er synlig over hele verden. Dette er ikke bare en oppfinnelse av økologer i EU, som noen sier. Det er mye bevis for dette. Nesten alle fruktarrangementer – messer, utstillinger, vitenskapelige konferanser – snakker om produkter laget med færre kjemikalier og viser dem til mottakerne.

SAFT

Tidligere var det bare de rikeste landene som Sveits eller Norge som var interessert i slike frukter. Epler uten planterester og til og med i økologisk kvalitet tilbys nå av de viktigste leverandørene over hele verden. Det finnes til og med private merker som fremmer bærekraftig fruktproduksjon, og dette er ofte grunnlaget for et positivt budskap til forbrukeren som oppmuntrer dem til å kjøpe. Slik var det også på messen Asia Fruit Logistica, som fant sted i Bangkok. Vi bør ikke undervurdere dette, og i tillegg til å forsvare muligheten for til og med å bruke Captan, bør vi vurdere hva vi har å tilby når dette preparatet forsvinner fra hyllene til polske hagebutikker.

Miroslaw Maliszewski

President for den polske fruktdyrkerforeningen

landbruk

You may also like

Leave a Comment