Home » Serbia World Cup 2022 (Gruppe G) tips, odds og spill

Serbia World Cup 2022 (Gruppe G) tips, odds og spill

by Erlend Loe

Brasil deltar i konkurransen i verdenscupen i Qatar. I premiereduellen med serberne er de selvsagt favoritter. Bare sjekk ut våre tippetips for Brasil vs Serbia!

Brasil vs. Serbia tips (24.11.2022)

Brasil møter Serbia i første runde av fotball-VM i Qatar. Dette VM vekker mange følelser og det handler ikke bare om sporten. Det er absolutt ingen mangel på kontrovers. Fansen er blant annet rasende over at man ikke kan kjøpe øl på stadionene. Mange fotballelskere kan ikke forestille seg et spill uten en gylden drink i hånden.

Men er det viktigere enn sportslige følelser? Absolutt ingenting for oss! Derfor tok vi et nytt møte til verkstedet. Oppgjøret mellom brasilianerne og serberne finner sted 24. november 2022 og førstelaget er selvsagt favoritten.

Begge lag har gjort det veldig bra de siste månedene. Brasil har registrert opptil syv triumfer på rad. Hun beseiret slike lag fortløpende: Paraguay 4-0, Chile 4-0, Bolivia 4-0, Sør-Korea 5-1, Japan 1-0, Ghana 3-0 og Tunisia 5-1.

Serbia har vunnet fire av sine fem siste kamper – slått Bahrain 5-1, Norge 2-0, Slovenia 2-2 og Serbia 1-0. De spilte også uavgjort 2-2 mot Slovenia.

Vi anser brasilianerne som favorittene i dette spillet. Om ikke annet fordi – som allerede nevnt – de ikke har tapt på veldig lenge. De er også mye sterkere personlig enn det serbiske laget. Mer erfaring kan være avgjørende her.

Vi regner også med minst to mål her. Hvor kom denne ideen fra? Vel, minst to mål har blitt scoret i fire av Brasils fem foregående kamper. Situasjonen er lik med serberne. Det er utvilsomt verdt å vurdere tipsene våre når du besøker en bookmaker.

Direkte kamper Brasil – Serbia

  • Serbia 0-2 Brasil
  • Brasil 1-0 Serbia

Den siste konfrontasjonen mellom disse to lagene fant sted for relativt lenge siden, 27. juni 2018. Da vant laget fra Brasil. Kampen endte med resultatet 2:0. Før det, 6. juni 2014, vant også brasilianerne. Så klarte de en mer beskjeden seier – 1:0.

Brasil – Serbia odds

Det må innrømmes at oddsen Brasil – Serbia indikerer veldig tydelig hvilket lag som er favoritten til denne kampen. Selvfølgelig er det mye mer sannsynlig at brasilianske fotballspillere vinner.

  • Brasil – 1,46
  • Uavgjort – 4,50
  • Serbia – 7.00Å være der

Hvor kan du spille på odds på Brasil vs Serbia?

Lurer du på hvor det er best å satse på Brasil vs Serbia? Tradisjonelt har vi det travelt med å hjelpe. Nedenfor har vi listet opp de beste bookmakerne.

  1. STS
  2. rikdom
  3. kjempefint
  4. Betclic

Når er kampen Brasil mot Serbia: Når?

Duellen mellom Brasil og Serbia vil bli en konfrontasjon i første runde av verdenscupen i Qatar. Begge lag ble plassert i gruppe G. Det var også representasjoner fra Sveits og Kamerun.

Starten på kampen mellom brasilianerne og serberne var planlagt til 20:00. Dette møtet vil selvfølgelig finne sted 24. november 2022. Det er verdt å ta seg tid til å følge fotballkampene i VM!

Hvor kan du se Brasil vs Serbia? overføring

Vil du se Brasil vs Serbia livestream? Vi har gode nyheter. Så mye som mulig vil en slik mulighet dukke opp! En direkte direktesending av dette spillet vil bli vist på kanaler som blant annet CT Sport, TVP 1 eller TVP Sport og ZDF.

Valget er derfor bredt – du kan satse på en polsk allmennkringkaster eller utenlandske kringkastere. Alle har rett til å bestemme selv.

Selvfølgelig vil det også være lovlige nettstrømmer. Via Internett kan dette spillet følges blant annet på sport.tvp.pl, men også på TVP Sport-mobilapplikasjonen. Viktigere, det er et helt gratis alternativ.

VM 2022-uttak

Se også tips til andre VM-spill.

You may also like

Leave a Comment