Home » A. Maldeikienė, som er pensjonert, vil gi gaver til sine slektninger: Jeg har råd til det nå

A. Maldeikienė, som er pensjonert, vil gi gaver til sine slektninger: Jeg har råd til det nå

by Thure Lindhardt

Løgn – løgn

men vet tiltaket! Hvor er pensjonen og hvor er «lisensavgiften for mange bøker»? Skatter på royalties, sannheten, regjeringen fratar de hensynsløse, avskaffer til og med de tidligere fordelene for arbeidsutstyr kjøpt for egen regning, men når det kommer til utbetaling av pensjon – ubetalt spion, var det «feil» skatter! Ville du i det minste gitt de gale tilbake, jeg ville gitt avkall på pensjon, bare hvem vil betale deg tilbake? Hvis en slik «økonom» ber om unnskyldning, vil jeg ha en evig bard …

eik tu nax ,, .. sena

eik tu nax ,, .. gammelt portrett

bære…

Morgana

Portrett av Morgan

Det er opp til deg hva du vil og gjør. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde mistet hodet

Pati budule

Et portrett av en Budule selv

Hvor sjelden…

Dana

Dana portretter

Jeg vet ikke med de andre, men jeg har en mor og en solrik plass.

PNr

P Ingen portrett

Damen skryter av å ha sunn fornuft. Det ble ikke gitt til henne eller hennes sønn. I stedet for flatulens for begge – et overskudd

SLUKKINGEN AV CHUNT

Portrettet av CHUNTAS BREATH

DEN BEVARTE ROTTEN ER BØNN.

FAME

FAMA-portrett

Hvem sine penger?

Ag

Ag portretas

Maldeikienė er en veldig tydelig sjalusi på hvordan en person forandrer seg når de bunner. Jeg trenger ikke flere kommentarer. Ja sir. Velgerne er ikke alt gull, alt gull skinner …

Arias

Aria portretter

Arabere liker ikke litauisk …

You may also like

Leave a Comment