Home » airBaltic planlegger å åpne en ny base utenfor de baltiske statene neste år

airBaltic planlegger å åpne en ny base utenfor de baltiske statene neste år

by Thure Lindhardt

Det latviske nasjonale flyselskapet airBaltic har til hensikt å åpne en ny base utenfor de baltiske statene i det kommende året, forsikret representantene for selskapet LETA.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

airBaltic sa at den nye basen ville tillate flyselskapet å øke virksomheten og bli lønnsom igjen.

«Etableringen av en slik base vil ikke ha noen innvirkning på selskapets hovedbase i Riga, som vil fortsette å tilby flyreiser til mer enn 70 destinasjoner rundt om i verden. Ytterligere åtte nye Airbus A220-300 vil bli lagt til flyselskapets flåte neste år «År for å sikre fortsatt vekst,» sa han.AirBaltic-representant.

AirBaltic ga ingen spesifikk informasjon om åpningen av den nye basen, slik at ytterligere informasjon om dette emnet kan følge i løpet av de kommende ukene.

AirBaltic Groups omsetning i første halvår i år var EUR 49,963 millioner, 41,6 % mindre enn i samme periode året før, mens konsernets tap tredoblet seg til EUR 61,515 millioner.

Den latviske staten har 96,14 % av stemmerettighetene i airBaltic, mens Aircraft Leasing 1, en finansiell investor til den danske forretningsmannen Lars Tussen, har 3,86 %.

You may also like

Leave a Comment