Home » Alle medlemmer av alliansen er enige om at Ukraina vil slutte seg til denne organisasjonen

Alle medlemmer av alliansen er enige om at Ukraina vil slutte seg til denne organisasjonen

by Gabriel Scott

Alle medlemslandene i den nordatlantiske alliansen er enige om at Ukraina vil slutte seg til denne organisasjonen, og Russland har ingen vetorett i denne forbindelse, sa NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg torsdag morgen på et uformelt møte med utenriksministrene til allianselandene i NATO. Norges hovedstad Oslo.

Vi må utarbeide en løsning som gjør det mulig å gi sikkerhetsgarantier til Ukraina. «Vi må også fremskynde prosessen med at Sverige blir med i NATO,» la Stoltenberg til, sitert av Reuters.

Ifølge den norske allmennkringkasteren NRK er hovedtemaene for samtalene i Oslo den tyrkiske blokaden av Sveriges NATO-tilslutning, tiltredelsesbetingelsene for Ukraina, motoffensiven til den ukrainske hæren i frontlinjene av krigen med Russland, opplæring av ukrainere. på amerikanske F-16 flerbruksfly samt kandidater til Stoltenbergs etterfølger, hvis funksjonstid avsluttes til høsten.

KOMMENTARER (0)

Gå til artikkelen: Norge: NATOs generalsekretær: Alle medlemmer av alliansen er enige om at Ukraina vil slutte seg til denne organisasjonen

You may also like

Leave a Comment