Home » Jonas Brothers på en konsert i Polen: når og hvor skal de spille?

Jonas Brothers på en konsert i Polen: når og hvor skal de spille?

by Gunnar Garfors

Jonas Brothers skal spille konsert i Polen, alt takket være «The Tour», som de har lagt til opptil 27 konserter i Europa, Australia og New Zealand. Vi vet når og hvor Jonas Brothers skal opptre i Polen og hvor du kan kjøpe billetter til denne ekstraordinære musikalske begivenheten!

Jonas Brothers skal spille konsert i Polen

Jonas Brothers tar The Tour over hele verden, og legger opp til 27 show i Europa, Australia og New Zealand. Den nye delen av turneen vil være deres første opptreden i Polen, Østerrike, Tsjekkia, Nord-Irland, Hamburg, Lyon, München og Norge. Bandet annonserte også en massiv utvidelse av sin nordamerikanske turné med 26 nye show, noe som gjør deres mest ambisiøse turné til dags dato med totalt 90 show i 20 land. Lawrence vil hjelpe med de nordamerikanske datoene.

THE TOUR, produsert av Live Nation, begynner med to utsolgte show på Yankee Stadium 12. og 13. august. Bandet vil opptre i 86 byer rundt om i verden, inkludert Paris, Milano, London, Dublin, Sydney, Auckland, New York, Los Angeles, Chicago og mange andre. Hver kveld vil han fremføre hits fra de fem albumene de har gitt ut til nå.

Hvor og når skal Jonas Brothers spille i Polen?

Jonas Brothers spiller på den eneste konserten i Polen 30. mai 2024 (torsdag). Bandet vil opptre på Tauron Arena Krakow.

Fotomatte. pressemeldinger

Jonas Brothers: Billetter

Billetter til Jonas Brothers-konserten er nå tilgjengelig på nettsiden livenation.pl

Turen tilbyr en rekke pakker og VIP-opplevelser for fans å ta konsertopplevelsen til neste nivå. Pakkene varierer, men alle inkluderer reserverte premiumbilletter, invitasjon til pre-show i VIP-loungen, spesialdesignede VIP-gaver fra Jonas Brothers og mye mer. Mer informasjon på vipnation.eu.

Hvem er Jonas Brothers?

Jonas Brothers er et amerikansk band som består av tre brødre: Kevin, Joe og Nick. Regnes som en av de mest suksessrike gruppene i det 21. århundre: Jonas Brothers har solgt over 20 millioner album til dags datomottatt to GRAMMY®-nominasjoner, dukket opp med 26 hits på Billboard Hot 100, spilte inn tre påfølgende nr. 1-debuter på Billboard 200 og genererte milliarder av strømmer.

Jonas Brothers ble nylig hedret med en stjerne på Hollywood Walk of Fame. I 2019 oppnådde de tiårets comeback med albumet «Happiness Begins» (Republic Records), som oppnådde platinastatus. Albumet skapte den banebrytende 5x platinahiten «Sucker», noe som gjorde dem til det «første bandet i det 21. århundre som debuterte på toppen av Hot 100» og «den lengstvarende nr. 1-singelen i verden.» Pop Airplay Charts i 2019″ mottok en GRAMMY®-nominasjon i kategorien «Beste popopptreden av en gruppe/duo.»

https://www.youtube.com/watch?v=CnAmeh0-EU

«Happiness Begins» debuterte som nr. 1 på Billboard 200 og oppnådde «det høyeste ukentlige salget i 2019 på utgivelsestidspunktet» og ble sertifisert 2x Platinum for «Only Human» og Platinum for «Cool». Bandet støttet albumets suksess med en verdensturné, «Happiness Begins Tour», med over 1,2 millioner solgte billetter og Amazon-dokumentarene «Chasing Happiness» og «Happiness Continues». I mellomtiden forfulgte medlemmene samtidig imponerende solokarrierer som spenner over TV, film og vellykkede forretningsforetak.

I 2023 har The Jonas Brothers nok en gang bevist at de er en varig kraft ved å innlede en ny æra med utgivelsen av The Album. (Republic Records). Albumet ble produsert av Jon Bellion og inneholder hitsinglene «Waffle House» og «Wings». Til støtte for denne utgivelsen og den nye æraen til Jonas Brothers, lanseres «The Tour».

«The Tour» inkluderer show på stadioner og arenaer rundt om i verden gjennom 2024 og markerer bandets største og mest omfattende turné til dags dato.

You may also like

Leave a Comment