Home » Ariel Mosór vil ikke forlate Gliwice

Ariel Mosór vil ikke forlate Gliwice

by Catherine Monroe

Piast-fansen kunne ikke klage i helgen, da det startet med en overbevisende seier over de polske mesterne, og så viste det seg at Ariel Mosór ikke var i ferd med å forlate Gliwice for Norges Molde.


Saken vil bli løst i løpet av de neste 48 timene – innlagt til Canal + Bogdan Wilk, direktør for Piast tidligere Gliwice mot Rakow Częstochowa. Ariel Mosor har lenge latt seg friste av Molde, som i likhet med Raków sliter i Champions League-kvalifiseringen. piast Han var til og med enig med nordmennene, og Gliwice-lagets overgangsrekord var på nippet til å bli avskrevet. Avgjørelsen var imidlertid opp til spilleren og de rundt ham, stemmene til far Piotr Mosór og onkel Jacek Bednarz, som representerte forsvarerens interesser, var spesielt viktige.

Avgjørelsen for det

Overføringssaken trakk ut. Nok en prestasjon fra forsvarsspilleren første liga tippet at han sannsynligvis ikke var overbevist om å flytte til Nord-Europa.

«Vi vet omtrent hva som skjer der, men det er Ariels valg. Han er et viktig medlem av laget, det er ingenting å skjule – sa midtbanespiller Patryk Dziczek, som forlot Piast i ung alder og satte seg for å erobre en sterkere liga. Det viste seg imidlertid lørdag at Moldes tilbud ikke ville bli akseptert.


Les også:


– Vi – Piaster – Molde forsto ikke hverandre. Sønnen blir i Piast. Vi har ikke til hensikt å tvinge fram en avgang fra klubben. Vi vil at Ariel skal utvikle seg, og det kan han i Piast – innrømmet Piotr Mosór på sport.pl-portalen. Nordmennene viste tålmodighet lenge, men innså til slutt at spilleren og hans følge ikke er interessert i denne overgangen.

Laget vil vinne, ikke budsjettet

Mosórs opphold på Piast er gode nyheter for fansen og treneren Aleksandar Vukovic. Med ham i troppen klarte Gliwice-forsvaret å fullstendig nøytralisere de offensive tendensene til Raków og spillere som Łukasz Zwoliński eller Sonny Kittel. Uansett, hele Piast-laget leverte en flott taktisk og mental konkurranse fredag ​​kveld.

«Vi dominerte i lange strekk, spilte god fotball og skapte farlige situasjoner. Jeg synes målet var fortjent til tross for omstendighetene det ble scoret under. Vi fortjente denne seieren, og jeg gratulerer laget. Jeg ønsker Krebs det motsatte av lykke til på tirsdag, nemlig rett og slett seier. Jeg tror at dette laget er i stand til å kvalifisere seg til Champions League, noe som absolutt ville vært en fin historie – trener Aleksandar Vuković oppsummerte kampen. Det gjenstår å se om han vil kunne benytte seg av Mosórs tjenester utover høsten. Sommerens overgangsvindu er fortsatt åpent. Gliwice-klubben legger ikke skjul på at pengene ville vært svært nyttige for spillerens overgang. Mye kan fortsatt skje. Men foreløpig er Mosór og hele Piast i godt humør med å forberede seg til kampen med Cracovia.


I bildet: Ariel Mosór vil ikke forlate Gliwice.
Foto. Lukasz Sobala / PressFocus


huske – Selvfølgelig er vi der for deg i kiosker og supermarkeder. Du kan også kjøpe oss i elektronisk form. Fortsett selvfølgelig å lete etter oss www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

You may also like

Leave a Comment