Home » Artee Domki Sp. z oo (Årets debut)

Artee Domki Sp. z oo (Årets debut)

by Gunnar Garfors

Denne historien er et eksempel på hva godt kan komme fra møtet mellom to arker som deler samme lidenskap – å bygge med tre. En av dem drev et feriested med trehus, mens den andre hadde sitt eget firma i Skandinavia som drev med bygging av bindingsverkshus.

– Vår felles visjon er å skape hus som er økologiske, komfortable, ergonomiske og samtidig billige å bygge og, viktigst av alt, enkle å flytte til forskjellige steder – sier partnerne Arkadiusz Rawski og Arkadiusz Tor, som bestemte seg for å bruke kreftene sine til å kombinere og danne et selskap kalt Artee Domki.

De produserer mobile og modulære hus helt i sin fabrikk i Basznia Dolna, og ferdige hus sendes til kundene i form av ferdige moduler. De verdsetter kvalitet, og derfor bruker de kun tre som er motstandsdyktig mot sprekker og vridninger. Artee hytter er beskyttet mot temperaturendringer og ugunstige værforhold. Takket være bruken av dobbel termisk isolasjon – innvendig og utvendig – kan huset nå en passiv standard, noe som resulterer i betydelige besparelser.

Hastigheten på implementering og reduksjon av produksjonskostnader takket være bedre optimalisering av arbeid og materiallogistikk skiller selskapet fra andre selskaper som opererer ikke bare i regionen, men også i Polen.

En ekstra fordel for Artees kunder er eliminering av formaliteter som normalt er forbundet med å bygge et hus.

– Vi overtar spørsmålene knyttet til utarbeidelse av dokumenter som er nødvendige for å få byggetillatelse. Noen uker etter at bestillingen er lagt inn, får kunden et hus som er klart til å flytte inn i og som kan flytte inn med en gang, sier Arkadiusz Rawski.

Artee Domki har i utgangspunktet spesialisert seg på bygging av modulhus på opptil 35 m², men designer bolighus på opptil 70 m² hele året. og større. Ingen belønninger ennå. Kanskje Perła Biznesu blir den første på kontoen hennes. Artee deltar i den populære avstemningen i kategorien Årets debut.

vi anbefaler: Pearls of Business for femte gang. Vi inviterer deg til å delta i folkeavstemningen vår!

You may also like

Leave a Comment