Home » opptøyer i Norge. Fansen skal ha angrepet det 12 år gamle barnet Pika Nona

opptøyer i Norge. Fansen skal ha angrepet det 12 år gamle barnet Pika Nona

by Erlend Loe

Bodo/Glimt ble eliminert fra Europa Conference League og tapte i kvartfinalen mot AS Roma (2:5). Laget ble værende Slag på riksgresset, hvor det ikke mangler på utenomfaglige utskeielser. En av dem fant sted i anledning mandagens sammenstøt med Valerenga Fotball, som ble ivrig fortalt ikke bare av politiet, men også av politiet fans anklaget for vold mot barn.

se videoen
Saudi-Arabia er teoretisk sett den enkleste rivalen for polakkene. Men det blir alt annet enn enkelt

Fans som angriper 13 år gamle barn? «Jeg trengte støtte»

Vegard Kristiansen fortalte til Norsk Rikskringkasting om meldingen politiet mottok før kampen. Da offiserer ankom det angitte stedet, så de et dusin Valerenga-fans jage etter en sympatisør Bodø/glimmer. – Patruljen rykket ut med hunder og noen flere politifolk. Vi klarte å få situasjonen under kontroll. Som et resultat av intervensjonen viste det seg at fans angrep barn, tok bort spillminnene deres og brente flagg. Det må ha vært forferdelig for både de voksne og de unge.

For mer sportsinnhold, gå til Hjemmesiden til Gazeta.pl

Politiet bestemte seg for å etterforske saken og da de kom over fans fra Oslo fikk de vite det fans Valerengi reagerte nervøst fordi de møtte en gruppe mennesker i nærheten som heiet på den lokale Bodo/Glimt. – De ble mer eller mindre angrepet av Valerenga-tilhengere. støtte var nødvendig. Det ble satt inn pepperspray før flere patruljer kom, forteller Kristiansen.

norsk Journalister klarte å nå Sebastian, en fan fra en gruppe på 30-40 personer som kolliderte med politiet. Han ble avhørt om angrepet på 12 og 13 år gamle barn omtalt av politiet. Sebastian benektet denne informasjonen. – Det er urimelig. Gutta vi tok skjerfet fra var minst 20 år. De var overgrodde. Vi har aldri møtt noen så unge.

Før det beskrev Sebastian situasjonen mer detaljert: – To personer henvendte seg til oss og ville vekke oppsikt. Ingen reagerte, men de fortsatte. Plutselig prøvde en av dem å rive av noens skjerf,» sa han. Skjerfet kunne ikke hentes, og ifølge Sebastians rapport fortsatte Valerenga-fansen sin marsj til stadion.

Lech Poznań er ikke nok. Klubbens reserver foran en historisk mulighet

I svar Etter fanens ord avslørte Kristiansen at politiet har detaljene om en 12-åring som ble angrepet av en gruppe fra Oslo. Det er også satt i gang en etterforskning.

Politiet fant opp en historie om et angrep på barn? Fansen presenterer sin posisjon

Valerenga-fanen viste også til situasjonen med peppersprayen som politiet brukte på dem. – En politibil stopper og en politimann hopper ut som en cowboy. Han sier vi må roe oss helt ned. Likevel setter han håndjern på en av oss. Jeg var rolig så jeg spurte: «Hva skjer?» Ingen sa noe. Så stopper politiet en annen og ting blir bare verre. Alle har blitt mer aggressive. Det var urettferdig, sa Sebastian.

I Portugal skriver de om Sousas avgjørelse.  En journalist forsvarer hamSousa sendte hundretusener til Polen. eurostraff. Mer enn noen forventet

Han ble selv pågrepet av politiet. Da brukte de andre betjentene pepperspray. Etter hans mening gjorde de dette fordi de hadde mistet kontrollen over situasjonen ved sine tidligere handlinger. Fansen forsikret også at marsjen til Bodo/Glimt Stadium hadde vært ekstremt fredelig så langt.

Kristiansen kommenterte fansens ord. «De kan si hva de vil, men politiet vil ikke bruke makt uten tvang. Vårt utgangspunkt for alle arrangementer er morsomt. Aggresjonen ble sterkere og situasjonen ble skapt utelukkende av VIF-fansen, fikk journalister høre.

You may also like

Leave a Comment