Home » Auto-Nyheter: Sykkelen kan også brukes til godstransport

Auto-Nyheter: Sykkelen kan også brukes til godstransport

by Thure Lindhardt

«De store produsentene har konsentrert seg om produksjon av lastesykler i en tid. Per definisjon betyr det å bære noe, med andre ord, last, sier Juris Mikulens, leder for Fans Prosports sykkelavdeling.

Totalvekten på Cube lastesykkel er 220 kilo. Trekk fra ca 30 kg tomvekt og spesifisert vekt på pedalene.

«Det gjenstår 90-100 kg som trygt kan legges inn og transporteres.»

Du trenger ikke anstrenge deg mye når du kjører, for lastesykkelen er utstyrt med en meget kraftig elektrisk motor og to batterier. Rekkevidde opp til 140 km.

«Batteriene utlades gradvis. Når ett batteri er tomt, er det andre batteriet tilkoblet.»

Justerbare sete- og styrehøyder lar passasjerene komfortabelt bruke lasten fra 1,60 til 1,90. For å kunne stoppe kjøretøyet har det grundige bremser, men det uanstrengte girsystemet lar deg ikke overdrive.

«Faktum er at slike sykler brukes på flyplasser, jeg vet det har vært etterspørsel fra narkotikafabrikker.»

En elektrisk lastesykkel kan også brukes i større varehus. Arturs Škutāns, KG Knutssons salgsteamleder, tester Cube-produktet.

«Veldig interessant, uvanlig. Først balansen når du starter. Det krever mer å venne seg til det faktum at rotasjonsvinkelen til venstre er mindre enn til høyre, sier Škutāns.

Dette på grunn av den spesielle styringen. Du kan venne deg til det, men hvor mye koster et elbilalternativ?

«Vel, prisen er rundt 6000 euro,» sier Juris Mikulens.

Med Cube Cargo Bike kan du ikke bare transportere last. Latvias sykkelinfrastruktur har ikke vokst så langt. Men pass på e-sykkelen din. Fnis Bosch E-Bike Service Manager Agnis Matisāns viser at moderne sykler, som biler, tas vare på med en datamaskin.

«Vi kan opprette tilkoblinger, eliminere feil, erstatte programvare eller komponenter som har lidd av vann, korrosjon og salt,» sier Agnis Matisāns, Bosch E-Bike Service Manager.

Vi anbefaler å koble både denne og en enklere elsykkel til datamaskinen en gang i året – på grunn av nyttige oppdateringer.

«Fordi produsenten gjør ting så vanskelig fra tid til annen at du kan gå litt lenger med det. Jeg anbefaler det en gang i året fordi du kan få mer ut av sykkelen din uten å fysisk endre den.»

kjennelse

Som alt nytt reiser også lastesykkelen spørsmål. Hvordan kan for eksempel en sykkel koste like mye som en gammel Audi? Du kommer imidlertid ikke til å kjøre rundt i en gammel Audi, og veien vil bli stengt i fremtiden. Alle veier vil imidlertid være åpne for elsykler. Selvfølgelig er det bedre å prøve en gang enn å se 7 ganger.

Andre leser akkurat nå

You may also like

Leave a Comment