Home » Avslappede inn- og utreiseforhold i Frankrike

Avslappede inn- og utreiseforhold i Frankrike

by Thure Lindhardt
Paris CDG Airport (c) ADP Group.

Den obligatoriske grunnen til å reise til eller fra et land utenfor Europa, som har vært gjeldende siden 31. januar 2021, har nettopp blitt lempet på av den franske regjeringen. Fra nå av, Reise til eller fra syv land er ikke lenger forbudt, bortsett fra bevis på en familienødsituasjon, en helse- eller en profesjonell avtale som ikke kan utsettes. Andre trafikkrestriksjoner gjelder imidlertid fortsatt, spesielt hvis en negativ PCR-test presenteres mindre enn 72 timer før avgang.

« I en forordning som vil bli publisert fredag ​​12. mars, trenger ikke lenger en tvingende grunn for å reise til eller fra eller til å begrunnes. Australia, Sør-Korea, Israel, Japan, New Zealand, Storbritannia og Singapore, på grunn av den svært utbredte bruken av den britiske varianten i Frankrike og den spesielle helsesituasjonen i disse landene«sa departementet for Europa og utenrikssaker, men rådet» sterkt å begrense internasjonale reiser så mye som mulig. »

I denne sammenheng forblir den tvingende grunnen for alle reiser utenfor EU og andre land i det europeiske området (Andorra, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino, Den hellige stol og Sveits) regelen. Men også her har Quai d’Orsay løsnet med en utvidelse av eiendommen. Blant de tvingende årsakene som gjør internasjonale reiser mulig, er noen av interesse for Utenlandske ledere da de gjelder ektepar og registrerte sivile partnerskap der ett av medlemmene er bosatt i utlandet av faglige årsaker, eller til og med mindreårige barn som går på skole i Frankrike mens familiens bolig er i utlandet. » Modellene til de eksepsjonelle internasjonale reisesertifikatene vil oppdateres tilsvarende.«Spesifisert departementet.

You may also like

Leave a Comment