Home » Dramatiske scener i den nordiske ligaen. Spilleren falt på banen, han måtte gjenopplives

Dramatiske scener i den nordiske ligaen. Spilleren falt på banen, han måtte gjenopplives

by Thure Lindhardt

Begivenheten fant sted i det 12. minutt av kampen. Emil Palsson falt plutselig i bakken og kun rask førstehjelp sikret spillerens overlevelse. Islendingen ble umiddelbart fraktet til sykehuset, hvor han skal gjennomgå tester og første fase av behandlingen.

Se videoen
Polsk Esports Cup

«Emil Palsson fikk hjertestans i det 12. minutt» Spill. Palsson ble vellykket gjenopplivet og deretter ført til Haukeland sykehus for videre testing og behandling, heter det i klubbens offisielle uttalelse.

Dramatiske scener i norsk 2. divisjon

– Palsson bor og utredes i beste hånd på Haukeland sykehus. Det vil trolig ikke komme mer informasjon mandag kveld. Jeg regner med å få vite mer tirsdag morgen, sa Geir Inge Heggestad, lagleder i Sogndal.

Paulo Sousa får lov til å kalle opp ytterligere tre spillere. Alt på grunn av gule kort

Kampen ble avbrutt og planlagt på nytt. På tidspunktet for den skremmende hendelsen ledet Sogndal 1-0 med Stjordals Blink.

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl

Palsson har vært Sogndal-spiller siden i år da han ble utlånt fra den norske Premier League-klubben Sarpsborg 08 (spillet spilles i vår-høst-systemet).

Sergio Agueros helseproblemerI saken til Sergio Agüero har legene tatt en avgjørelse. Dårlige nyheter for Barcelona

En lignende hendelse skjedde i juni i år da Christian Eriksen, en dansk spiller, besvimte under en EM-kamp. Selv om det har gått flere måneder siden den hendelsen og spilleren har blitt grundig undersøkt og operert, har han ennå ikke kommet tilbake til spillet, og det er ingen sjanse for at dette vil skje i Serie A. Klubben hans – Inter Milan – publiserte sist en uttalelse denne uken om at en fotballspiller ikke kan spille konkurransedyktig fotball under italiensk lov. I andre land er lovene mer liberale.

You may also like

Leave a Comment