Home » Bilnyheter: kan jeg finne vinterdekk til BMW i3, X5 og andre rare?

Bilnyheter: kan jeg finne vinterdekk til BMW i3, X5 og andre rare?

by Thure Lindhardt

«Dette dekket er en veldig interessant størrelse. 155/70 R19. Ikke en standard størrelse. Utviklet for BMW i3. Som et fordekk. Bakdekk produseres ikke for vinter i det hele tatt da det finnes andre størrelser. BMW tilbyr å kjøpe to hjul til og å montere dekk av samme størrelse foran og bak, sier Oskars Krampans.

I 2013, med utseendet til BMW i3, ble vinterdekk tilbudt av en enkelt produsent. Nå er det ikke så gale fordi foruten Bridgestone er det også Goodyear og kineserne.

«En annen interessant historie om Škoda Enyaq. Før vinterdekkene bare Continental, men forhandleren tilbyr varianter for 19.

Siden BMW i3 har blitt den mest populære brukte elbilen i Latvia, er temaet vinterdekk ganske aktuelt for dem, men det finnes enda flere BMW X5 for alle aldersgrupper i Latvia.

«Disse dekkene er BMW X5, smalere foran. BMW anbefaler å stue dem bak til vinteren og kjøpe to hjul.

Dette er valgfritt ettersom bakdekkene bare er litt dyrere enn fordekkene. Disse dekkene er tilgjengelige til normale priser
Hvis du har kjøpt en bil med en sjelden størrelse dekk og trenger vinterdekk, her er alternativene dine. Det viktigste er å kjøre med tankene.

Andre leser akkurat nå

You may also like

Leave a Comment