Home » Bolt forsikrer turer med elektriske scootere i 26 land

Bolt forsikrer turer med elektriske scootere i 26 land

by Thure Lindhardt

Mobilitetsplattformen Bolt og forsikrings- og støtteløsningsselskapet Allianz Partners har satt opp et forsikringsprogram i 26 europeiske land som automatisk tilbyr alle typer forsikringer for alle Bolt elektriske scooterbrukere som allerede er inkludert i scooterleieprisen: Ulykkesforsikring og sjåfør forsikring Generell ansvarsforsikring, informere deg bedriften.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Dette innebærer at førere av el-scootere er forsikret mot alvorlige skader som de får under kjøring på boltescootere (ulykkesforsikring) samt mot skader som førere påfører tredjemann ved kjøring med boltescooter (føreransvar). Programmet er allerede implementert i Norge, Portugal og Sverige og vil bli utvidet til alle 26 europeiske land hvor boltscootere er tilgjengelige i løpet av de kommende månedene.

Bolt leverer en rekke mobilitetstjenester til 75 millioner kunder i 45 land i Europa og Afrika, inkludert pendling, levering av biler og scootere, og levering av dagligvarer og dagligvarer. Bolt Holdings OU er et estisk selskap. SIA «Bolt Services LV» er registrert i Latvia med en omsetning på 1,6 millioner euro i 2020 og et overskudd på 66.000, ifølge opplysninger fra «Lursoft».

Allianz Partners behandler mer enn 58 millioner forsikringskrav hvert år.

Det er verdt å huske at personer over 14 år har lov til å kjøre elektriske scootere i Latvia. Personer over 18 år trenger ikke autorisasjon for å kjøre el-scooter. På den annen side trenger personer mellom 14 og 17 år rett til å kjøre sykkel eller en hvilken som helst kjøretøykategori. Ifølge Bolt har alle under 18 år lov til å kjøre på selskapets scootere. Overholdelse av denne bestemmelsen er avgjørende når man undersøker forsikringssaker.

Det er tidligere rapportert at antall trafikkulykker med elektriske scootere har økt 3,3 ganger på åtte måneder i år.

You may also like

Leave a Comment