Home » Brosme: Budsjettet må nå 20 prosent. Reiser og lærere

Brosme: Budsjettet må nå 20 prosent. Reiser og lærere

by Gunnar Garfors

På et møte med innbyggere i Opole snakket lederen av PO om den nåværende situasjonen til gründere. Han understreket at han snakker med dem hver dag, og at hans mening er dramatiske beretninger om hva de sliter med. I mellomtiden understreket han: «Styrken til vår nasjon og styrken til vår økonomi ligger i hendene, hjertene og sinnene til våre polske gründere, spesielt de små, ikke embetsmennene fra Warszawa, ikke PiS-ministrene.»

Han understreket at KOs krav gir håp for gründere. «At gründeren slipper å betale denne nye skatten oppfunnet av (statsminister Mateusz) Morawiecki, som perverst kalles +helsebidrag+ og er en grusom skatt som tar sikte på å få maksimalt ut av lommene til de som bærer den. jobb hver dag. At endelig «entreprenører, spesielt små, kan dra på ferie,» sa han.

Han påpekte at i henhold til KOs forslag vil gründeren ha rett «på disse få ukene med ferie, som alle som jobber i Polen.» «Full helseforsikringsavgift, ferie, men også sykefravær,» sa han.

Tusk understreket at i for mange år har hardtarbeidende mennesker, inkludert kvinner, «tatt seg bryet med å drive en liten og mellomstor bedrift og lykkes, og de hører stygge tekster hver dag – om ikke fra Morawiecki, så av (Jarosław) ) Kaczyński, om ikke av (Tadeusz) Rydzyk, sa til TVP Info at gründere er en mistenkelig stamme. Han understreket at han hadde hørt fra entreprenører, spesielt eldre, at «de følte seg som de pleide under kommunismen – da de ble kalt skurker, buccaneers og svindlere».

«Og disse tilleggene, skattene – og disse tidene har kommet tilbake. For PiS-tjenestemenn er alle som jobber hardt på en eller annen måte en trussel, enten en fiende eller en motstander. Enten det er en lærer – med en slik lønn må du supplere den.» som får deg til å gråte, enten det er en eier av en liten bedrift eller til og med en offentlig tjenestemann – spesielt med denne inflasjonen, vet du hvordan disse menneskene har det når de må gi PLN 3000 Har hånd og har hørt i mange måneder at kanskje 3 prosent, kanskje 5 «De vil få høyninger,» sa Tusk.

PO-lederen bemerket at «budsjettet må motta 20 prosent – og dette er bare kompensasjon, og lærere mottar 30 prosent, minst PLN 1500 for hver heltidsstilling.» (BREI)

Forfattere: Wiktoria Nicałek, Marek Szczepanik

wni/ du har/ sdd/

You may also like

Leave a Comment