Home » Mange nye spill for Switch! Nintendo-konferansesammendrag

Mange nye spill for Switch! Nintendo-konferansesammendrag

by Peter Østbye

Nintendo var nok en gang vertskap for Indie World Showcase-konferansen, hvor vi fikk se rundt et dusin virkelig interessante uavhengige titler!

Nintendo Indie World Showcase er et utstillingsvindu som viser frem spill fra uavhengige studioer og små utviklere. Dagens konferanse brakte mange interessante titler det er verdt å ta hensyn til – uavhengige spill viser seg tross alt ofte å være store overraskelser og kunstneriske perler. Hva dukket opp på den japanske gigantens konferanse i år? Se for deg selv!

Shantae Advance: Risky Revolution

Blant annet ble Shantae Advance: Risky Revolution annonsert på konferansen – Shantaes tapte eventyr vender tilbake etter 20 år. I spillet snur tittelfiguren på den skurkeaktige piraten Risky Boots, endrer landskapet og krysser flere lag med klassisk hårflipping og magedans. Monstre, labyrinter, noen gåter og en «versus»-modus for 4 spillere. Trenger du noe annet? Premiere i 2024.

Kjernekeeper

Vi blir tiltrukket av en mystisk relikvie og blir fraktet som oppdagere inn i en eldgammel hule full av merkelige skapninger, nødvendige ressurser og pyntegjenstander. Vår jobb er å oppdage hemmelighetene til denne merkelige nye verdenen og styrke den titulære kjernen for å unnslippe farene som er skjult under jorden. Også premiere neste år.

Les mer nedenfor

Wario Ware: Move It – anmeldelse.  Festgalskap som er tilgjengelig å kjøpe... en stor avtale

På kuken din

On Your Tail er en mystisk simulator med en dyp historie og en 3D-eventyrfølelse, full av avslapning, etterforskning og verdifull kunnskap om hvordan man spiller kort godt. On Your Tail ligger i den pittoreske kystlandsbyen Borgo Marina, og følger eventyrene til detektiv Diana mens hun leter etter den perfekte sommerferien. Utviklet av Memorable Games og utgitt av Humble Games, vil produksjonen vises på Nintendo Switch i 2024.

Hyle

Howl er et turbasert taktikkspill som foregår i middelalderen. En forferdelig pest har ødelagt landet og gjort alle til ville dyr. Vi spiller rollen som en døv heltinne som går i fare på jakt etter en kur. Vi må planlegge alt seks trinn på forhånd for å utmanøvrere motstanderne våre, som er ulveskapninger fulle av sult og sinne. Ulike typer monstre lurer i skyggene, hver med et visst nivå av vitalitet og forskjellige evner. Derfor må vi nøye vurdere hvilken strategi som vil bringe dem på kne og planlegge angrepet, stole på vettet vårt og en rekke forskjellige ferdigheter. Det beste med det: I dag er det premiere!

Stjernen kalt EOS

The Star Named EOS er et førstepersons eventyrspill med gåter og en historie om fotografering og hvordan vi kan fange de flyktige øyeblikkene som former livene våre. Vi spiller rollen som Dei, en ung fotograf som følger i morens fotspor. I spillet har vi muligheten til å utforske en vakker verden, finne og samle gjenstander fulle av minner og hjelpe Dei med å finne ut sannheten om morens fravær.

Bladkimær

I 20XX ble byene plutselig oversvømmet av demoner i form av monstre og spøkelser som plutselig dukket opp i byen, og utløste en total demonkrig. Selv etter mer enn 30 år, streifer demoner fortsatt rundt i gatene og skader mennesker uansett hvor de dukker opp. Blade Chimera er et 2D-actionspill der vi vil bruke vårt demoniske sverd til å gripe inn i fortiden og beskytte oss mot fare. Alt dette i en dystopisk cyberpunk- og pikselverden!

Outer Wilds: Archaeologist Edition

Skaperne oppfordrer deg til å spille spillet med følgende ord: Du er den nyeste rekrutten til Outer Wilds Ventures, et nystartet romprogram som søker etter svar i et merkelig, stadig ekspanderende solsystem. Ta med deg det intergalaktiske turutstyret ditt! Ta på deg turskoene, sjekk oksygennivået og forbered deg på en reise ut i verdensrommet. Bruk en rekke unike gadgets til å utforske omgivelsene dine, oppdage mystiske signaler, tyde gamle romvesenskrifter og steke den perfekte marshmallow. Premiere 7. desember i år!

Braid: Jubileumsutgave

Reis til flere verdener der tiden oppfører seg merkelig og løs gåter for å redde den kidnappede prinsessen. Braid: Anniversary Edition er en remaster av det klassiske spillet med forbedret grafikk, lyd og en rekke utviklerkommentarer. Premiere på Switch 30. april 2024!

Flere kunngjøringer på Indie World Showcase

Andre spill som ble vist på årets Nintendo-konferanse inkluderer:

  • Ryggsekkhelt
  • En Highland-sang
  • Moonstone Island
  • Death Trick: Double Blind
  • Passpartout 2: The Lost Artist

Hva synes du om den siste Nintendo-konferansen? Gi meg beskjed i kommentarene!

You may also like

Leave a Comment