Home » Bulk Cargo Terminal Manager: Belaruskalij transporterte og transporterte gjødsel (intervju)

Bulk Cargo Terminal Manager: Belaruskalij transporterte og transporterte gjødsel (intervju)

by Thure Lindhardt

Spørsmålet gjenstår

Hvem jobber litauiske patrioter for når AMERICA BKK har utstedt en lisens? Når begynner du å tenke Vil vi ha Russland i stedet for den hviterussiske grensen? Å «takk» til Libet hermetikk …

Tilgi disse instruksjonene

Publisering av dette guideportrettet

og trenger ikke transporteres

mening

Meningsportrett

Nå er alt klart for meg, poenget er at regjeringen i spissen for de såkalte tre jomfruene og en politisk hyrde som er analfabet i å lese dokumenter har alvorlige problemer med å forstå teksten

ilvinas Ručys

Portrett av Žilvinas Ručys

Les noen få LRT-ARTIKLER og alt vil være klart, og det er behov for mer studier på personen som ba om pengene. 1. Statsadvokatembetet er interessert i bomiljøet til en kjent forretningsmann. 2. Ikke bestridelig. Dom: Med støtte fra bøndene var IU blitt en offentlig person. 3. LRT-forskning. Suksess for gründere som støtter Vaitkai-valg i havn: forbedring av forretningsforholdene, land uten anbud og vinnerkjøp

Plus ….

Og likevel ... et portrett

Hviterussland, gjødsel eller økonomi … Og utenriksministeren lager bølger med de konservative om «friheten» til Hviterussland og vet ikke ___ Du vil gjøre det, men spørsmålet er enkelt – AMERIKA GIR LISENS TIL BKK Kl. minst til første april. Hvem andre vil ha hva?

Spesielt for kjedelige patrioter

Et portrett av en spesielt frittalende patriark

Folkens, jeg synes synd på dere …. deres uvitenhet, uinteresse og bare blinde, sløve tro fører til den totale kollapsen av Litauen. Og du spiller patrioter … Hva sa ministeren? Den som klager – I henhold til europeisk regulering har vi ikke noe instrument for nasjonale sanksjoner !!!!! ____ Banner du og kan ikke endre noe? TRANSIT er ikke underlagt noen sanksjoner. Og disse «flaggene» er for deg, de lite informerte. Jeg vil ikke fornærme deg, bare noen ganger kommer du inn i den desperasjonen av patriotisme og du forstår det ikke engang – du nyter det.

mening

Meningsportrett

Er Udovickis virksomhet truet?

Putin-fans

Portrett av Putin-fans

zlugdo versla

Tam ipingai bukiam

Men et spesielt kjipt portrett

Poenget er for tidlig å si.))) Hvor denne Damrauskas kommer til å forsvinne, les hva ministeren sa.))))

Det burde være synd for noen så dumme, uvitende

Skam burde være et portrett av noen så sløv, uvitende

Gjødselen kjøpes fra et norsk statseid selskap, en NATO-partner, hvorav 16 % eies av USA. Og Klaipeda Port Company KJØPER IKKE, det er bare TRANSIT!!!

Spesielt for kjedelige mennesker

Et spesielt kjipt portrett

Hvem er kontrakten med nå? Kontrakten er langsiktig. For oss vil det ta lengre tid enn til slutten av 2023. Vi har en kontrakt med Belaruskalij. Jeg skjønner bare ikke spenningen. SANKSJONER FOR TRANSIT ER IKKE MULIG. Periode.

2OPS

2OPS portrett

Kidnappet ?? Blir han tvangssuspendert? La oss se hvor mange fly som landes av andre land hvert år – dette virker bare som en betydelig begivenhet

Les teksten spesielt rett ut

Spesielt rettferdig lesing av teksten er et portrett

Ifølge BKT-sjefen kjøper amerikanske selskaper Belaruskali gjødsel fordi den er lisensiert av Office of Foreign Assets Control (OFAC) i det amerikanske finansdepartementet – transaksjoner med handelsselskapet Belaruskaya kalijnaja kompanija (BKK) kan gjennomføres frem til 1. april av neste år finner sted.

Det er synd med flaggermusene

Et portrett av en skammelig slagspiller

slike selgere har ikke lov til å inneha en lederstilling.

Snakker som en respektabel by, stat

Snakker som et respektabelt portrett av byen, av staten

Mann. Det er synd at så lite. Nordmenn kjøper ikke og ser ingen problemer fordi de bryr seg om statens beste, de tar vare på folket og barna våre drar til Norge for å tjene penger. For eksempel kjøpes Belaruskalij-gjødsel av NATO-selskaper hvis aksjonærer er USA selv. «Jeg sa at dette er tilfelle, at det er et problem, at sanksjoner praktisk talt ikke har noen effekt og at vi leter etter måter (…). Dette er innarbeidet i dataene. For det er nok eksempler i dag: Det er en Norsk selskap som kjøper denne gjødselen. Det er en NATO-partner, et statseid selskap med eierandel i USA. Det amerikanske fondet eier 16 prosent av aksjene. «De kjøper denne gjødselen, noe som betyr at de ikke håndhevet disse sanksjonene, sa han.

Kaunas

Portrett av Kaunas

Det stemmer, hyggelig å høre.

OPS

OPS-portrett

Det er synd at han ikke var på flyet der Lukasjenko ble kidnappet. Kanskje Dambrauskas ville snakke annerledes nå.)))

Jürgen

Portrett av Jürgen

Forrige uke den eneste personen som var intelligent om Hviterusslakij. snakker,

tai va matom

vi ser dette hovedsakelig i portrettet

Millionær, medlem av bystyret, ellers ikke ansvarlig for Litauen, sier hvordan utenrikspolitikken vil se ut – dollar og euro forstår du ???

O kom tas

Og hvem er dette portrettet?

«Takk for praten»? Kanskje jeg likevel måtte skrive ned alt: Magasinet ringer på Dambrauck: «Hei, jeg er en stor forfatter her og der, kanskje jeg kunne snakke med noen om kaliumgjødselsaker?» Mener hva vil du? «» Har disse spørsmål her ba meg spørre deg?» «Vel» … Og forfatteren stiller spørsmålene sine, og til slutt sier han: «Takk for at du snakker med deg» … «På det notatet, ok?» … «Ok. Det er ikke alltid ledere sier det. Også må jeg gå i kantina fra tid til annen og så til moren min. God selvhjelp» …… Forfatteren av det han sa ville vært veldig morsomt å lese, men skrev bare «Takk for intervjuet»!.. Det ser du umiddelbart som et geni.

Spesielt for kjedelige patrioter

Et portrett av en spesielt frittalende patriark

Norge kjøper gjødsel fra Norge og har ikke engang tenkt å følge noen sanksjoner ___ For det er mange eksempler allerede i dag: Det er et norsk firma som kjøper denne gjødselen. Det er en NATO-partner, et statseid selskap med eierandel i USA. 16 prosent av aksjene eies av det amerikanske fondet. «Hun kjøper denne gjødselen, noe som betyr at hun ikke håndhever disse sanksjonene,» sa han. Landsbergis uttalte at han med hensyn til det norske selskapet mente at disse transaksjonene ikke ville bli sanksjonert.

denne demningen

dette portrettet av en demning

egnet til kun å kontrollere taromaten

Ifølge Sta

Til Stais portrett

Og hva som ikke skal forstås her. Undersøk hva hermetikk gjorde i Litauen under siste regjeringstid. Det samme nå. Jernbanen og havnen er det som er igjen av det de ikke har ødelagt ennå.

OPS

OPS-portrett

Ha, ha. Og hva ønsker du fra den tidligere USSR-militsmannen Dambrauskas? Det er tydelig at han bare trenger penger, og Lukasjenko-regimet betaler godt. Straffer ned til lyspærene. Mareritt.

de er

Her er et portrett

HVA SKJER I LITAUEN FORSTÅ HVEM REGULERER OG HVILKE RETTIGHETER?

VAKKER

JO-portrett

Mens noen tenker realistisk, respekter

You may also like

Leave a Comment