Home » Charlotte Rohlin spiller det viktigste spillet i livet sitt. «Jeg spurte om jeg skulle dø» fotball

Charlotte Rohlin spiller det viktigste spillet i livet sitt. «Jeg spurte om jeg skulle dø» fotball

by Catherine Monroe

Charlotte Rohlin er en tidligere svensk fotballspiller. Hun spilte 77 kamper for staben i 2007-2015. Den viktigste kampen vil bli spilt etter slutten av karrieren. 41-åringen kjemper mot kreft.

se videoen
Vuković kan ikke klage på mangel på tilbud. «Jeg har ingen problemer med å svare på telefonen»

Haaland får forlate City. Nordmannen sikret seg en gunstig klausul

Charlotte Rohlin gir seg ikke for kreft. «Jeg føler at jeg har en hensikt nå»

I desember i fjor kunngjorde den tidligere spilleren at hun led av en aggressiv form for brystkreft, som hun den gang beskrev som «hennes største spill i livet». Hun delte hverdagen sin på sosiale medier og ga nylig et intervju hvor hun fortalte om denne vanskelige tiden.

– På en måte skammer man seg kanskje litt over å være syk. Jeg var en livlig og aktiv jente som likte å trene og sånt. Du forandrer deg, du har ikke så mye energi. Hvis du deler det på noen måte, kan du kanskje få forståelse i visse situasjoner, siterer gp.se av portalen.

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl

Etter å ha mottatt kjemoterapi for to uker siden, ble brystene hennes og tre lymfeknuter, samt eggstokkene, fjernet for å forhindre spredning Kreft. – Jeg spurte om jeg skulle dø. De svarte at de bare gjorde det for at jeg skulle slippe det, sa Rohlin.

Nå venter hun på å høre om kreften har spredt seg, sier hun at hun er glad, men bekymret for flere nyheter og den kommende operasjonen. I tillegg til sin egen kamp mot kreft, ønsker hun å lære andre kvinner hvor viktig det er å teste seg regelmessig. Husk at du selv kan oppdage en svulst ved å klemme på brystene. Så Rohlin skjønte at hun kanskje var syk.

Det blir ingen gruppering av det russiske landslaget.  Latterlig oversettelse.  Du vil hvile under krigenDet blir ingen gruppering av det russiske landslaget. Latterlig oversettelse. Du vil hvile under krigen

– Jeg fant svulsten min selv og jeg føler at jeg nå har et mål om å nå ut til kvinner, kjenne på brystene deres og bli kjent med dem. Kanskje det virkelig reddet meg – sier han.

Brystkreft er den vanligste kreftformen hos kvinner. Hvert år i landet vårt lider over 18 500 kvinner av det og over 6 600 dør av det. Imidlertid er det herdbart hvis det fanges tidlig. Den viktigste faktoren som påvirker effektiviteten av behandlingen er påvisning av neoplasma på et tidligst mulig utviklingsstadium.

You may also like

Leave a Comment