Home » Cognite utnevner Girish Rishi som administrerende direktør

Cognite utnevner Girish Rishi som administrerende direktør

by Peter Østbye
klasse i: vitenskap og teknologi
Emner: Foto/multimedia, ansatte

Kjenne igjenen global leder innen industriell programvare, kunngjorde i dag at Girish Rishi, en global leder innen bedriftsprogramvare og teknologi, har blitt utnevnt til administrerende direktør med virkning fra 4. april 2022. Medgründer og avtroppende administrerende direktør i Cognite, Dr. John Markus Lervik, vil fortsatt være aktivt involvert i selskapets virksomhet som direktør for strategi og utvikling.

John Markus har gjort Cognite til Norges første enhjørning og posisjonert den som en leder innen transformasjon av enterprise software,” sa Yvind Eriksen, administrerende direktør i Cognite. I dag er vi veldig glade for å ha Girish Rishi med i selskapet og bringe en dokumentert merittliste innen programvare og teknologi. Girish er et talent i verdensklasse og vil samarbeide med John Markus og Cognite-teamet for å utvide virksomheten globalt.

Ettersom energi- og industrisektoren tilpasser seg makroøkonomiske realiteter, vil Cognites programvareplattform gjøre det mulig for bedrifter å oppfylle sine bærekraftsmål og øke driftseffektiviteten, sa den nye administrerende direktøren Girish Rishi. Jeg ser frem til å jobbe med John Markus som har en imponerende merittliste med å bygge transformative programvareselskaper samtidig som vi betjener vår voksende kunde- og partnerbase.

Hos Cognite startet vi virksomheten vår med en visjon om en datadrevet industriell verden og et ønske om å gjenoppfinne måten ressurskrevende domener administreres på. I dag har vi kunder over hele verden, så vel som applikasjonspartnere og integratorer, som stoler på vår Cognite Data Fusion-programvare, kommenterte Dr. John Markus Lervik, medgründer og direktør for strategi og utvikling i Cognite. Jeg kunne ikke vært stoltere av det vi alle har oppnådd sammen så langt, og jeg ser frem til fremtiden som vi nå ser for oss i nært samarbeid med Girish.

Mr. Lervik og Mr. Rishi ser denne utnevnelsen ved roret i selskapet som en mulighet til å styrke vekstbanen til Cognite og dets programvareprodukter for å skape autonome, svært teknologiske og datadrevne industrier. Med Girish Rishi som administrerende direktør, vil Lervik kunne fokusere på virkningsfulle forretningsmuligheter for Cognite. Han vil også ta en ledende posisjon i andre programvareinvesteringsaktiviteter i Aker ASA, Cognites majoritetsaksjonær, som planlegger å bygge et industrielt programvareøkosystem rundt Cognite.

Girish Rishi slutter seg til Cognite fra Blue Yonder (tidligere kjent som JDA Software), et USA-basert internasjonalt programvareselskap som tilbyr forsyningskjedeadministrasjonsløsninger.

Før sin rolle som administrerende direktør i Blue Yonder, hadde Mr. Rishi ulike lederstillinger innen generell ledelse, produktutvikling og markedsføring hos Tyco, Motorola og Symbol Technologies.

Rishis utnevnelse følger et omfattende søk ledet av Lervik og Cognites styre for å finne en ny administrerende direktør som ytterligere kan akselerere Cognites vekst og befeste selskapets posisjon som ledende i det industrielle programvaremarkedet.

Om Cognite

Cognite er et globalt software-as-a-service (SaaS) industriselskap som opererer etter en klar visjon: å gi industribedrifter raske, kontekstualiserte, pålitelige og tilgjengelige data for å drive den store digitale transformasjonen av kapitalmarkedet. Intensiv industri rundt om i verden. Vår kjerne Industrial DataOps-plattform, Cognite Data Fusion, gjør det mulig for brukere av industri- og domenedata å samarbeide raskt og sikkert for å designe, implementere og utvikle industrielle AI-løsninger og applikasjoner som er både kostnadseffektive og bærekraftige.

Besøk nettstedet vårt www.cognite.com og fortsett å følge oss Twitter og LinkedIn.

Teksten til utgivelsen av en oversettelse skal på ingen måte anses som offisiell. Den eneste autentiske versjonen av pressemeldingen er pressemeldingen på originalspråket. Oversettelsen skal alltid sammenlignes med kildeteksten, noe som danner presedens.

Du kan også være interessert i disse pressemeldingene

22:08

TurnBiotechnologies, et celleforyngelsesselskap som utvikler nye mRNA-baserte medisiner for å behandle aldersrelaterte kroniske sykdommer…

21:46

Enghouse Transportation, en avdeling av Enghouse Systems Limited, har inngått et samarbeid med elektronisk betalingsselskap Switchio (en avdeling av Monet+) for å utvide tilbudet sitt for automatisert betaling av kollektivpriser….

21:25

SkyHive, en innovatør innen menneskelig teknologi som leverer relevant innsikt for optimalisert menneskelig kapitalstyring (HCM), kunngjorde i dag at Deutsche Bank, Tysklands ledende bank, har lansert en…

19:42

Turn Biotechnologies, et cellulær foryngelsesselskap som utvikler nye mRNA-baserte medisiner for å behandle uhelbredelige sykdommer relatert til…

18:02

Naturressurser Canada Transportation er kilden til nesten en fjerdedel av Canadas utslipp, og for å redusere forurensning og bekjempe klimaendringer, jobber den kanadiske regjeringen for å gjøre reisen vår mer økonomisk ved å…

17:31

Loyalty Ventures Inc., en ledende leverandør av teknologi og datadrevne kundelojalitetsløsninger, kunngjorde i dag endringer i styringen av AIR MILES Reward Program (AIR MILES).

Pressemelding sendt 4. april 2022 kl. 17.10 og distribuert av:

You may also like

Leave a Comment