Home » Cracovia er interessert i tidligere fotballspiller Molde. Han er en sentral midtbanespiller

Cracovia er interessert i tidligere fotballspiller Molde. Han er en sentral midtbanespiller

by Gunnar Garfors

Ingen fotballspiller har kommet til Cracovia dette overgangsvinduet. Mål nummer én for klubben er den defensive midtbanespilleren. «Pasy» vil imidlertid ikke forakte gode spillere i andre posisjoner.

Årets Małopolska XI 2022. Dominert av Cracovia,…

Ifølge transfery.info-portalen snakker Cracovia med Etzaz Hussain. Han er sentral midtbanespiller, fotballspiller for den norske klubben Molde som er pakistansk med norsk statsborgerskap. Han har vært en gratis agent siden 1. januar 2023, portalen transfermarkt setter verdien hans til 750 000 euro.

Molde er norgesmester. Hussain noterte to mål og to assist på 18 kamper forrige sesong. I mesterskapssesongen 2021/2022 for Molde scoret han to mål og to assist på 18 kamper, deltok også først i Champions League-kvalifiseringen og deretter i gruppespillet i Europa Conference League. På høsten spilte han i 5 kamper i sistnevnte konkurranse, og scoret 1 mål. Til sammen spilte han 246 kamper i Norges øverste divisjon, og scoret 36 mål og noterte 44 målgivende pasninger. Han spilte i europeiske cuper og i kvalifiseringer for dem. Han representerte Norge på alle ungdomstrinn, men fikk ikke sin førstelagsdebut.

Som junior spilte han for Manchester United. I løpet av karrieren spiller han hovedsakelig i Norge (ved siden av Molde også i Valarenga, Fredrikstad, Odds BK). Han hadde også episoder i Tyrkias Sivasspor og Kroatias NK Rudes.

Cracovia spiller i et system med to «10-ere», vanligvis Jakub Myszor, Michał Rakoczy og Jewhen Konoplanka overtar disse funksjonene og jobber bak spissens rygg.

Cracovia sendte også en forespørsel angående Anzor Mekwabishvili til Dinamo Tbilisi. Han har på sin side en gyldig kontrakt med klubben og du må betale én million euro for ham.

Cracovias nøkkelspillere som forlot nylig…

Cracovia-fans

Fansen til «Pasy» ønsket det nye året velkommen på Cracovia Stadium på …

KS Cracovia Game Park - modellen gjenspeiler tilstanden slik den var i 1922.

KS Cracovia spillpark. Se hvordan stadion «Pasó» så ut…

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment