Home » Da han kommer tilbake, leier Felipe Gabriel en elegant leilighet i det rolige sentrum av Riga

Da han kommer tilbake, leier Felipe Gabriel en elegant leilighet i det rolige sentrum av Riga

by Connie Nielsen

Rett etter hjemkomsten til Latvia levde brasilianske Felipe Gabriel «på kofferter» og bodde i en venns leilighet, men nå overrasket han fansen med gode nyheter – han klarte å finne sitt ideelle hjem.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Ikke sånn, men elegante leiligheter i et rolig sentrum med romslig takterrasse. Uten å skjule gleden viser fyren også seerne av programmet «Kjendiser. Uten filter» det stolte bostedet og forestiller seg allerede hvilke shish kebab-fester som skal holdes her om sommeren. Utleier av leiligheten har varslet at det ikke skal bråkes for mye her, men «litt blir mulig».

For de som er interessert i hvor mye en slik nytelse koster, er det ingen hemmelighet – 1500 euro per måned inkludert verktøy. Men i tillegg til ekstrakostnadene til strøm, internett og tv, anslår Felipe at beløpet definitivt vil bli høyere. Leiekostnaden deles i halvparten med en venn fra Brasil som selv eller vennene hans bor her regelmessig når de besøker Latvia. Men generelt har brasilianeren et stort hjerte – han deler gjerne lykken med venner som nå gjerne kommer på besøk.

You may also like

Leave a Comment