Home » Dato 2022: Når er Chopak Day? Hvordan er den forskjellig fra mannsdagen?

Dato 2022: Når er Chopak Day? Hvordan er den forskjellig fra mannsdagen?

by Catherine Monroe

Guttedagen er en av de få høytidene i Polen hvor oppmerksomhet rettes mot mannlige representanter. Ekstremt viktige dager i vår kultur er også farsdagen eller farsdagen Mange takk Bestefar. I tillegg er det også herredagen, som blir mer og mer populær i det siste.

se videoen
kremkake

Kjærestedagen 2021 – når faller den?

Guttedagen er en helligdag som feires av polske tenåringer 30. september. Så i år faller det inn fredag. Denne dagen feires imidlertid ikke bare i Polen. Boyfriend Day faller 5. april i Storbritannia, 7. oktober i Norge, 25. november i Canada og 7. februar på Malta. I kontrast, i Japan, hvor den har sin lengste tradisjon (den ble feiret der så tidlig som på 600-tallet e.Kr.), ble den omdøpt til dagen etter andre verdenskrig barn og i denne formen feires det hvert år 5. mai.

For mer lignende informasjon, se hovedsiden til Gazeta.pl

manns dag. Morsomme og romantiske ønsker for alle

Guttedagen og mannsdagen

Guttedagen er en uoffisiell høytid som feires av tenåringer i stedet for voksne menn (selv om det selvfølgelig finnes unntak). Sistnevnte er adressert til mannsdagen, som faller 10. mars, to dager etter kvinnedagen. Dette er en viktig markering for å fremme positive rollemodeller og rette oppmerksomheten mot menns problemstillinger. Den internasjonale mannsdagen faller 19. november over hele verden. Denne høytiden feires i over 80 land, inkludert Nederland, Irland, USA og Sør-Afrika.

Guttedagen 2021. De beste diktene i anledning høytiden av alle gutterGuttedagen 2021. Dikt, barnerim, ønsker

You may also like

Leave a Comment