Home » Dato 2022: Når er Chopak Day? Merk nå denne datoen i kalenderen din. Hva med mannsdagen?

Dato 2022: Når er Chopak Day? Merk nå denne datoen i kalenderen din. Hva med mannsdagen?

by Catherine Monroe

Snart skal vi feire over hele Polen Mange takk En venn. Denne ferien er spesielt populær blant tenåringer, men ikke bare. Ved denne anledningen i mange skoler det holdes spesielle arrangementer – for eksempel forestillinger, konkurranser. Men mest av alt er det en god anledning til å vise minnet om gutter og menn som står oss nær, å presentere en liten gave eller et brev med ønsker.

se videoen
Kinesisk blomkål – så søt den er!

Vennedagen 2022 – når er det?

Guttedagen er en helligdag som feires 30. september. Så i år faller det inn fredag. Denne dagen feires imidlertid også i andre land. Og slik er det i Storbritannia 5. april, i Norge 7. oktober, i Canada 25. november og på Malta 7. februar. I Japan derimot, hvor den har lengst tradisjon (den ble feiret der allerede på 600-tallet e.Kr.), ble den omdøpt til Barnas dag etter andre verdenskrig og feires i denne formen den 5. desember hvert år .

For mer lignende informasjon se hovedsiden til Gazeta.pl

Billige og interessante gaver til vennedagen. Hva skal man kjøpe til en venn?

Guttedagen og mannsdagen

Guttedagen er en uoffisiell høytid som feires av tenåringer i stedet for voksne menn. Sistnevnte er dedikert til mannsdagen, som faller 10. mars, to dager etter kvinnedagen. Denne høytiden er imidlertid mindre populær, og det er derfor mange mennesker bare feirer guttedagen. Dette er en viktig markering for å fremme positive rollemodeller og rette oppmerksomheten mot menns problemstillinger. Den internasjonale mannsdagen faller 19. november over hele verden. Denne høytiden feires i over 80 land, inkludert Nederland, Irland, USA og Sør-Afrika.

Vennedagen 2021Vennedag 2021 – ønsker. De vakreste diktene for menn

You may also like

Leave a Comment