Home » De skandinaviske dagene begynner

De skandinaviske dagene begynner

by Catherine Monroe

De skandinaviske dagene starter tirsdag klokken 11.00. Eksperter og inviterte gjester diskuterer i betydningen «å ha det bra i næringslivet og livet», for det er mottoet for årets arrangement. Sendinger av hovedarrangementene vil være tilgjengelig på internett.

– Vi har mange arrangementer foran oss, mange hybrid- og nettmøter, men også direkte. Jeg håper alle finner noe for seg selv. – sier Piotr Krzystek, president i Szczecin.

Programmet for arrangementet, som varer til 15. mai, inkluderer webinarer om ledelse og økonomi, møter med selskaper med skandinavisk hovedstad, samt mange kulturelle attraksjoner. Utvalgte programposter vil bli sendt på Facebook, News Szczecin. Andre arrangementer finner sted i rådhuset, Scandinavian House, Philharmonic Mieczysław Karłowicz og i byens gater.

Hovedpoengene i programmet er substantielle diskusjoner om å drive en bedrift, utvikle utdanning og bygge relasjoner mellom ansatte. Dette er temaer som retter seg mot alle aldersgrupper. De rammer både personer som nettopp skal ut på arbeidsmarkedet og personer som har vært i bransjen i årevis. Eksemplene fra selskaper fra Danmark, Finland, Norge og Sverige bør tjene som inspirasjon. Noen av dem har jobbet med suksess i byen vår i årevis.

Tirsdag, etter nettåpningen klokken 11.30, starter også webinaret «HR in Scandinavian» om temaet skandinavisk lederskap i arbeidsgiver-ansatt-forholdet på nett.

Følgende arrangementer inkluderer gratis norsktimer og Scandinavian Parade, som har avgang fra Rådhuset kl. 11.00 på fredag.

Mer informasjon på: ds.szczecin.eu.

(som)

You may also like

Leave a Comment