Home » De vil ta meg med på pulk, jeg foretrekker å gå på ski – Kraj Wprost

De vil ta meg med på pulk, jeg foretrekker å gå på ski – Kraj Wprost

by Thure Lindhardt

Zbigniew Stonoga, en kontroversiell gründer som for eksempel har avslørt ny informasjon om båndskandalen tidligere, er for tiden i Norge. Tusenbein forsøkte å få asyl her i landet etter at den europeiske arrestordren ble utstedt mot ham.

Zbigniew Stonoga har organisert innsamlinger for mennesker i nød i årevis; han gjør dette gjennom stiftelsen. Det viste seg imidlertid at påtalemyndigheten siktet ham for hvitvasking og bedrageri i veldedige aktiviteter, og siktelsen gjelder 2015-2017.

I tillegg ble Stonoga arrestert i oktober på siktelse for å ha konfiskert over 250 000 mennesker. PLN fra stiftelsen han leder (dette er kun påstander fra 2019). Etter arrestasjonen flyttet han til Norge.

Facebook

Tusenbein uten asyl i Norge. Forretningsmann: Vil du ta meg med på en pulk, jeg foretrekker å gå på ski

Zbigniew Stonoga, fortsatt aktiv på Facebook, skrev nylig: «Det er Norges asylavslag. Del gjerne dette med norske medier.»

Niezalezna.pl-portalen skriver mer om denne tråden. «Han ble nektet asyl og bedt om å forlate Norge umiddelbart – ellers blir han utvist av politiet», står det.

Zbigniew Stonoga hånet senere disse rapportene på Facebook og skrev:

Jeg vil takke minister Zbigniew Ziobro og statsadvokatembetet i Polen for at de fulgte meg over hele Europa som en del av PiS-plus-programmet og ønsket å ta meg med på en pulk. Takk, jeg foretrekker å gå på ski.

Les også:
ENA for Stonoga, en forretningsmann begynner … å promotere albumene sine og viser bilen. «Byde før han rømte»

You may also like

Leave a Comment