Home » Dekpol Deweloper feirer nå det høyeste byggetrinnet til Grano Marina Hotel

Dekpol Deweloper feirer nå det høyeste byggetrinnet til Grano Marina Hotel

by Gunnar Garfors

Dekpol Deweloper feirer å nå det høyeste byggetrinnet til Grano Marina Hotel, bygget som en del av den luksuriøse Sol Marina-investeringen. Ved denne anledningen ble det hengt en tradisjonell topping-out-seremoni på taket av det representative 11-etasjes bygget. Investeringen går etter planen, og hotellet skal etter planen åpne i fjerde kvartal 2023.

Grano Marina Hotel er en førsteklasses investering som utvikles som en del av det prestisjetunge Sol Marina-komplekset på Martwa Wisła-sjøen nær Sobieszewo-øya i Gdansk. Den representative bygningen ruver over de omkringliggende bygningene og får sitt unike utseende fra den unike fasaden, som ligner et seil og strekker seg over 11 etasjer. Dette er imidlertid ikke det eneste elementet som knytter investeringen til seilingens verden. Sol Marina er et sant paradis for vannsportentusiaster, og tilbyr et komplett utvalg av fasiliteter, inkludert en moderne, privat marina.

Interiøret på Grano Marina Hotel inkluderer 128 hotellrom i en 10-etasjers dominerende og 15 leiligheter i en intim bygård. Hvert av de tilbudte lokalene vil være fullt ferdige og utstyrt med materialer av høyeste kvalitet, og den unike atmosfæren til interiørdekorasjonen vil referere til den lokale arkitekturen. De tilstøtende romslige balkongene garanterer en unik utsikt over marinaen og den ville naturen rundt Martwa Wisła-kaien og øya Sobieszewo.

I tillegg til hotellrom vil bygget også ha en komfortabelt utstyrt avslapnings- og aktiv hvilesone. Attraktive fasiliteter inkluderer: en lobby med resepsjon, en restaurant, et konferanse- og forretningssenter og et rekreasjonsområde med et svømmebasseng som tilbyr en unik utsikt over marinaen, SPA-rom og et treningsrom.

Hotellrom på Grano Marina Hotel tilbys på grunnlag av en velprøvd og svært effektiv forretningsmodell. Det tar hensyn til en rekke investorfordeler, inkludert kjøp av lokaler med separat eierskap, 15 års leieavtale, 50/50 inntektsdeling fra overnattingstjenester med en minimumsleie på 5 %*. I tillegg har kjøpere av hotellrom mulighet for 14 dagers opphold fra eieren. Den foreslåtte forretningsmodellen fungerer allerede med suksess på slike investeringer som: Hotel Number One og Hotel Grano.

Anlegget administreres av en profesjonell og erfaren enhet som er ansvarlig for driften av hotellene og leilighetene til Grano Group.

Vi har bygget hoteller i årevis, og Sol Marina-prosjektet og tilhørende Grano Marina Hotel har et stort potensial, preget av høyeste kvalitet på utførelse og høy investeringsverdi. Komplekset er en kombinasjon av en oase av fred midt vill natur med en hel rekke fasiliteter av høy kvalitet, og skaper et ideelt sted for både avslapning og forretningsreiser – sier Sebastian Barandziak, president for Dekpol Dewelopers styre.

Sol Marina-investeringen skal bygges i tre faser. Den første (92 leiligheter) er allerede ferdigstilt og overlevert til eierne. Byggingen av andre fase av prosjektet (127 leiligheter) pågår for tiden. Samtidig utføres arbeider knyttet til bygging av et hotellbygg. Totalt skal det bygges nærmere 500 leiligheter og hotellrom som en del av det samlede prosjektet.

En utvilsom fordel med hele komplekset er dens unike beliggenhet. Sol Marina bygges i kystdelen av Gdańsk, rett ved bredden av munningen av Martwa Wisła inn i Østersjøen og kun 500 meter fra øya Sobieszewo. Denne beliggenheten gir mulighet for en avslappende ferie midt i pittoreske landskap. Investeringen ligger kun 14 kilometer fra sentrum av Gdańsk og har utmerkede transportforbindelser til de viktigste turistdestinasjonene, noe som vil gi gjestene lett tilgang til alle attraksjonene i Tri-City.

Den arkitektoniske utformingen av komplekset ble utviklet i samarbeid med LSA, K&M Design og BO Projects. Interiøret er designet av Paulina Czuraks Studio Ideograf.

Hovedentreprenør er Dekpol Budownictwo.

Om Depol:

Dekpol Deweloper utvikler seg dynamisk i utviklingsindustrien. Selskapet har en etablert posisjon i Nord-Polen, hvor det gjennomfører de fleste prosjekter. Målet er også å utvide til andre regioner i landet. Selskapet har spesialisert seg på bygging av boligfelt, eneboliger, luksusleilighetsbygg og hoteller.

Dekpol Deweloper Sp. z oo er en del av kapitalgruppen Dekpol SA. Konsernets aktivitet er basert på tre hovedsegmenter. Hoveddelen av omsetningen kommer fra hovedentreprenørtjenestene til Dekpol Budownictwo Sp. Det spesialiserer seg på bygging av industrianlegg, logistikk, kommersielle og forsyningssentre. Selskapet tilbyr sine tjenester fra designkonsept til nøkkelferdig utførelse. På sin side er Dekpol Steel, en del av Dekpol Capital Group, en produsent av skuffer og tilbehør til anleggsmaskiner. Han samarbeider med verdens største produsenter av anleggsmaskiner. Produktene selges til Norge, Sverige, Tyskland og Storbritannia og til og med til Marokko og Australia. Det tredje dynamisk utviklende segmentet i Dekpol SA kapitalgruppen er utviklingsaktivitet, som har vært organisert siden begynnelsen av 2019 i form av en egen organisert del av selskapet (ZCP) under Dekpol Deweloper Sp. z oo. Siden januar 2015, Dekpol SA-aksjene er notert på Warszawa-børsen nedskrevet.

Kilde: selskapet, #DES

Se også: Dekpol SA – Aksjekurser, økonomiske resultater, utbytte, nøkkeltall, aksjeposter

You may also like

Leave a Comment