Home » Haaland scoret, men Norge tapte. Smerter. Hovedpersonen… «New Haaland» fotball

Haaland scoret, men Norge tapte. Smerter. Hovedpersonen… «New Haaland» fotball

by Gabriel Scott

Nordmennene, som ikke skal delta i VM i Qatar, samt Ungarn eller Bosnia-Hercegovina, for eksempel, reflekterer dette faktum Folkeforbundet. I juni gjorde de det bra – på møter med svensker (to), serbisk og Slovenia klarte å score hele 10 poeng, og tok et stort steg mot divisjon A.

se videoen
Slik oppsummerte Robert Lewandowski den tapte kampen mellom Polen og Nederland. Mye rom for forbedring!

Haaland scoret, men Norge tapte uventet. Hovedpersonen … «nye Haaland»

På lørdag Erling Haland og selskapet møtte Slovenia, nederst på B4-gruppetabellen, i Ljubljana. Alle målene i denne kampen kom etter pause og skytingen startet utmerket for det norske laget. I det 47. minutt mistet slovenerne ballen absurd i eget sekstenmeterfelt og Haaland beseiret Jan Oblak med et situasjonsskudd.

Szczęsnys ærlige tilståelse: Det skjedde for første gang i min karriere

Senere snudde imidlertid Slovenia uventet utviklingen. Først i det 69. minutt ledet Andraz Sporar til uavgjort og tolv minutter senere til vinnermålet Slovenia Benjamin Sesko, Red Bull Salzburg-spissen, kaller seg selv «det nye Haaland», som de største klubbene i Europa allerede har forsøkt å vinne og som blir RB-spiller fra neste sesong. Leipzig.

Det norske laget leder Nations League B4-tabellen med 10 poeng på fem runder, men spørsmålet om opprykk til A-divisjon avgjøres først tirsdag når nordmennene tar imot serberne i Oslo. Slovenia kantet Sverige (3 poeng) til sist i gruppen med fem poeng.

You may also like

Leave a Comment