Home » Den kjente norske DJ-en Alan Walker opptrer på Tauron Arena 8. oktober

Den kjente norske DJ-en Alan Walker opptrer på Tauron Arena 8. oktober

by Gunnar Garfors

Norsk DJ og produsent Alan Walker inviterer til første del av sin WalkerVerse-turné, en konsert i Europa og Nord-Amerika. Et av stoppestedene hennes blir Tauron Arena Kraków, hvor hun opptrer lørdag 8. oktober. Han vil bli akkompagnert på scenen av Au/Ra og Julie Bergan. Goodboys og LittGloss spiller som støtte.

Den vakreste polske kvinnen i verden

Alan Walker har over 15 milliarder lyd- og videoavspillinger over hele verden og nesten 115 millioner følgere på sosiale medier. Så det er trygt å si at 24-åringen skrev musikkhistorie for alltid. Etter utgivelsen av hans debutalbum Different World, tok 2021-utgivelsen av hans andre album World of Walker artistens karriere til et enda høyere nivå.

Dansemusikk-superstjernen hever nivået med sine kommende liveopptredener, og beviser hvorfor han er en av de mest populære elektroniske musikkartistene i verden. Berømt for sin varemerke maske og hette, skaper han en atmosfære av mystikk rundt alt relatert til ham. Et eksempel på denne scenemagien var hans opptredener under de to utgavene av FEST-festivalen 2019 og 2021, hvor han alltid samlet jublende folkemengder foran scenen og ga publikum underholdning på høyeste nivå.

Alan Walkers nye singel «Extremes» hadde nylig premiere på Sony Music. Artisten slo seg sammen med multi-platina singer-songwriter Trevor Daniel. Det energiske elektrosporet er spekket med house-elementene Walker er kjent for, supplert med Daniels skarpe vokal – noe som resulterer i en effekt som kombinerer alternativ pop med litt lydmessig tyngde.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment