Home » Den nye MacBook Pro er kraften for den mest effektive virksomheten

Den nye MacBook Pro er kraften for den mest effektive virksomheten

by Gunnar Garfors

Apple-enheter verdsettes av selskaper for deres kvalitet, sikkerhet og enkle IT-administrasjon. For bedrifter som trenger ekstremt kraftige PC-er, avduket Apple forrige uke det de har ventet på: den nye 14- og 16-tommers MacBook Pro. Nye, ekstremt kraftige prosessorer, enda skarpere skjermer, mye tilkobling og et kamera tilpasset den nye virkeligheten gjør disse innovasjonene relevante for alle som bruker MacBook på jobb. Vi introduserer deg for de viktigste endringene som vil hjelpe deg å bli enda mer produktiv.

1. Nye eplebrikker

Sammen med den nyeste MacBook Pro er Apples M1 Pro og M1 Max-brikker enda raskere og klare til å håndtere selv de mest ressurskrevende oppgavene.

Med M1 Pro er det til og med 70 prosent. mer effektiv enn den første M1-brikken fra Apple. Denne ytelsen leveres av opptil 10 CPUer og opptil 16 bildebehandlingskjerner. Den nye brikken støtter også opptil 32 GB RAM, som er integrert i selve brikken, og dataoverføringshastigheter på opptil 200 GB/s.

Den enda kraftigere M1 Max-brikken dobler dataoverføringshastigheten til 400 GB/s og støtter opptil 64 GB RAM. Opptil 32 dedikerte kjerner er tilgjengelige for bildebehandling, fire ganger ytelsen til en standard M1-brikke og tilsvarende en Nvidia GeForce 3080-spillbrikke med høy ytelse.

2. Ekstremt lyssterke ProMotion-skjermer

Alle nye MacBook Pro-er vil være utstyrt med ultralys mini-LED-teknologi. Denne teknologien, som også finnes i iPad Pro, som debuterte i år, justerer individuelt bakgrunnsbelysningen for mange flere områder enn konvensjonelle LED-skjermer, slik at hver detalj vises med stor presisjon.

14-tommersmodellen har en skjermoppløsning på 3024 x 1964 piksler og en 16-tommers oppløsning på 3456 x 2234 piksler, og Apples ProMotion-teknologi oppnår en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Den er variabel og tilpasser seg arbeidet som gjøres , som sparer energi og forlenger batterilevetiden. Denne innstillingen kan endres til en fast frekvens, noe som er spesielt viktig for videoredigerere og andre spesielle applikasjoner.

Disse skjermene har en kontinuerlig lysstyrke på 1000 og maksimalt 1600 nits. Kontrastforholdet er 1 000 000: 1 og tilsvarer det til den eksterne Apple Pro Display XDR-skjermen.

3. Enda flere forbindelser

14- og 16-tommers MacBook Pro tilbyr betydelig flere porter enn mindre modeller. MagSafe-porten for lading av batteriet er tilbake, og det samme er en valgfri USB-C-port som støtter den nyeste Thunderbolt 4-standarden. MacBook Pro med M1 Pro-brikke støtter to eksterne skjermer med 6K-oppløsning, mens datamaskiner med M1 Max-brikke støtter fire.

De som jobber med video, lyd og bilder vil også være fornøyd med den integrerte SD-kortleseren, HDMI-tilkoblingen og den forbedrede hodetelefontilkoblingen.

4. Et kamera tilpasset en ny virkelighet

Så snart du ser den nye datamaskinen, vil det dukke opp et lite hakk øverst på skjermen. Denne løsningen reduserte rammen rundt skjermen med 24 prosent og til og med 60 prosent på toppen. Et nytt kamera er installert i hakket på skjermen, egnet for hjemmearbeid og møter som har flyttet til det virtuelle rommet på grunn av pandemien. Oppløsningen til dette kameraet når 1080p, og den større sensoren og fireelementsoptikken sørger for bedre bilder i mørke omgivelser. Digital støyreduksjon, maskinbasert ansiktsgjenkjenning og intelligente HDR-funksjoner brukes også for å sikre bildekvalitet.

Bestill din nye MacBook Pro nå.

Velg selskapene og temaene som interesserer deg – vi informerer deg med et personlig nyhetsbrev så snart de er omtalt i «Verslo žinios», «Sodra», registersenteret etc. Kilder.

You may also like

Leave a Comment