Home » Tencent snakket om metavis: Vi har teknologien

Tencent snakket om metavis: Vi har teknologien

by Peter Østbye

Tingshu Wang (Reuters / Scanpix) nå.

Det kinesiske selskapet Tencent har offisielt snakket om metavisat for første gang. Hun sa at hun hadde teknologien til å utvikle det som et noen ganger oppfattet konsept i den videre utviklingen av Internett, og sa at Beijing-regjeringen ikke er fundamentalt imot det.

Martin Lau, president i Tencent, delte selskapets styrker i å bygge spillet og sosiale medier på selskapets presentasjonskonferanse for økonomiske resultater onsdag.

Vi har mange teknologiske evner som gjør at vi kan utnytte meta-universets evner på en rekke måter, sier Lau.

I følge Yahoo snakket ikke Tencent-ledere om Metavis i det hele tatt og oppmuntret i stedet lignende konsepter i søket, for eksempel hyperdigital virkelighet.

Ifølge Lau går ikke den kinesiske regjeringen fundamentalt inn for metauniverser, men det er sannsynlig at Beijing vil regulere disse teknologiene litt annerledes enn verden.

Kinesiske markedsregulatorer har så langt forårsaket økningen i aksjer i selskaper som er involvert i utviklingen av metauniverset på grunn av forbehold overfor myndighetene. På grunn av dette advarte kinesiske statsmedier i september mot å investere i disse selskapene.

Metauniverser har fått mye oppmerksomhet i det siste. Dette ble sterkt oppmuntret av Facebooks beslutning om å gi nytt navn til Meta slik at selskapets navn bedre gjenspeiler den nye retningen.

Det er sant at konseptet om metauniverset har blitt kritisert for dets tvetydighet og vaghet og at det er vanskelig for Mark Zuckerberg, lederen av Meta, å forklare. Herr Lau innrømmet også onsdag at meta-universet er interessant, men litt vagt.

Vi tror at alt som gjør den virtuelle verden mer ekte og beriker den virkelige verden med virtuelle opplevelser kan bli en del av metauniverset, sa Tencents president.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. Kilder.

You may also like

Leave a Comment