Home » Den nye versjonen av Askepotts eventyr ble filmet i Litauen

Den nye versjonen av Askepotts eventyr ble filmet i Litauen

by Connie Nielsen

Det mest kjente er selvsagt det klassiske animasjonsverket til Disney-studioet. Historien, som gjennom årene ikke har mistet sin aktualitet, har fått enda en mulighet til å fornye seg. Denne gangen har Norge bestemt seg for å gjenopplive den. Historien om Askepott var dekket av ren nordisk snø, og det er ikke overraskende at skaperne av dette landet, på jakt etter en inspirerende setting, bestemte seg for å filme en del av historien i Litauen, heter det i pressemeldingen.

De nye Three Nuts for Askepott vil fengsle seerne med virkelig fantastiske bilder: – Trakai-slottet, hvor den sanne kjærligheten til Askepott og prinsen vil bli opplyst.

Kjente fjes vil ikke vare lenge i det nye showet. Filmen vil også spille Christopher Hivy, som spilte nordisk i Throne Wars, og hovedpersonen, Askepott, spilles av Astrid S., en kjent norsk sanger og skuespillerinne, som selvfølgelig også spilte inn hovedlåten til filmen .

Eventyret, som koster nesten 4 millioner euro, har allerede nådd noen europeiske land og seerne deres har mottatt den nye versjonen ekstremt godt. I en anmeldelse publisert på IMDb-portalen ga en seer filmen 9 og sa: «Denne filmen er mye nærmere meg enn originalen. Skaperne sa at filmen først og fremst er rettet mot barn og først da mot voksne. Og selv om jeg innser at jeg ikke er i målgruppen min, likte jeg bandet veldig godt.»

Den litauisk-dubbede historien om den fabelaktige skjønnheten «Three Nuts for Askepott» har premiere på litauiske kinoer 21. januar.

VIDEO: THREE NUTS FOR ASHES (2022) – en litauisk-dubbet film for familien 21. januar.


«Pressemelding» betyr et nyhetsbrev opprettet og distribuert av nyhetsbyråer, juridiske personer og enkeltpersoner om nyheter om tjenester, produkter, selskaper eller institusjoner mv. Når UAB 15min skal avgjøre om innhold skal publiseres, vurderer UAB 15min relevansen av informasjonen, samfunnsnytten og allmennhetens interesse. UAB «15min» er ikke kompensert for publisering av dette innholdet. Redaksjonen har rett til å redigere, forkorte, supplere og slette lenker og titler i teksten.

You may also like

Leave a Comment