Home » Den sjokkerende tilståelsen til Dorota Szelągowska. Hun kjempet mot kreft! – Super Express

Den sjokkerende tilståelsen til Dorota Szelągowska. Hun kjempet mot kreft! – Super Express

by Gunnar Garfors
Forfatter: ADAM JANKOWSKI/REPORTER

Dorota Szelągowska (43), stjernen i TVN-kanalen og programleder for populære interiørprogrammer, slet med alvorlige helseproblemer i 2022. Kvinnen tilsto på sosiale medier at hun led av eggstokkreft. Hun måtte tilbringe julen på sykehuset.

I desember 2022 kunngjorde Dorota Szelągowska i Wysokie Obcasy Extra at moren hennes, Katarzyna Grochola, hadde kreft og måtte gjennomgå en alvorlig operasjon. Forfatteren selv, som publiserte et opptak fra sykehuset på sosiale medier, kommenterte også dette temaet. Grochola bekreftet at hun gjennomgikk en ny operasjon for å fjerne lungekreft. Humor og velvære slapp henne ikke, for på Instagram-profilen sin kommenterte hun på spøk økningen i følgere. Det viser seg at året 2022 var vanskelig ikke bare for Grochola, men også for datteren hennes når det gjelder helse. Lørdag 31. desember publiserte Szelągowska et innlegg på Instagram hvor han skrev det Hun kjempet mot eggstokkreft og ble innlagt på sykehus i påsken!

Dorota Szelągowska hadde eggstokkreft. Hun dro til sykehuset

Dorota Szelągowska innrømmet i innlegget sitt på Instagram at hun ikke liker nyttårsaften og oppsummerte det siste året 2022. I løpet av de siste 12 månedene har hun overvunnet flyskrekken, skrevet en e-bok, flyttet, laget mat ved grensen for flyktninger og flere Leiligheter renovert. Designeren innrømmet også at hun var redd for morens helse og Hun avslørte at hun selv kjemper mot eggstokkreft.

– […] Det har vært et så merkelig år at jeg ikke engang kan oppsummere det. Jeg ble kvitt et par ting i den. For eksempel flyskrekk, som resulterte i 29 flyturer, og eggstokkreft, som resulterte i at påsken var på sykehuset. Jeg lagde mat på grensen og i Warmia. Jeg skrev en e-bok. Jeg har renovert noen få hus og leiligheter. Berørt. Igjen. Jeg hadde en drøm om å kjøpe et hus i Spania i et år, og jeg setter stor pris på det fortsatt. Jeg bestemte meg for å slutte å røyke. Jeg vil også sette pris på denne drømmen. Jeg sprakk av stolthet da jeg så sønnen min på teaterscenen og døde av nerver da mamma ble operert […] – vi leser.

Til slutt la Szelągowska til at selv om hun gikk glipp av suksesser og ikke oppnådde noe stort i 2022, var hun omgitt av vennene sine. Designeren er dem veldig takknemlig for dette. Hun ønsket seg også slike mennesker rundt fansen hennes.
You may also like

Leave a Comment