Home » Den viktigste informasjonen fra ZUS fra 26.10.2022. Hvilke endringer?

Den viktigste informasjonen fra ZUS fra 26.10.2022. Hvilke endringer?

by Catherine Monroe

ZUS opprettholder sin profil på Twitter. Får du en av ytelsene – som alderspensjon, uførepensjon osv. – er det verdt å holde seg oppdatert. Hvilke innlegg har ZUS nylig lagt ut på Twitter?

Social Insurance Institution (ZUS) ble opprettet i 1934. Deres oppgave er blant annet å kreve inn bidrag til trygd, helseforsikring og deretter gi tilsvarende ytelser. Både bidragsbeløpet og ytelsene som i ettertid gis kan endre seg noe fra år til år. På ZUS Twitter-kontoen finner du blant annet informasjon om fordeler du kan ha rett til.

Den siste informasjonen fra ZUS: 26. oktober 2022

@ Grzegor70212394 @MarekTatala @ArturDziambor @R RozmowaRMF @BUND Fra første stund sjekker vi om flyktninger fra Ukraina oppfyller kravene for å motta familieytelser. Pensjonen er et resultat av et kontinuerlig systematisk arbeid basert på regelverket til Trygdeetaten.


@neuronflower En student kan registreres for helseforsikring som familiemedlem opp til fylte 26 år av en forelder. Dersom du ikke har tatt opp noe arbeid knyttet til denne forsikringen, trenger du ikke levere noen dokumenter.


📌 @PawelJaroszek, visepresident for #ZUS, under @bankinsurforum i #Warszawa:

💬 Den kumulative indekseringen av startkapitalen er 3⃣8⃣4⃣ prosent, dvs. at hvis noen kom inn i pensjonssystemet med et beløp på PLN 1000, la ZUS til ham 3840 PLN. https://t.co/7hSetVvUQx


@katabarwiki @UPasieczna Ja, vi leser.
https://t.co/xbEMjVr59s


@Anjaqek @UPasieczna Pani skrev «… 240 millioner PLN jukset fra polsk budsjett for 500+ og 960 millioner for HLR, totalt 1,2 milliarder PLN». Dette er usann informasjon, ettersom summen av den totale støtten som betales av trygdeetrygden overstiger PLN 1,2 milliarder, inkludert PLN 500 pluss PLN 1,1 milliarder og HLR 72 millioner PLN.


🔜 Endringer i kundeservice.

Mandag 3. oktober ⃣1⃣ er servicerommene i #ZUS-sentrene og kundesenteret åpne til 1⃣5⃣.

Mer👇
https://t.co/d3U35HZjDZ


🔔 Eksperter fra #ZUS svarer i dag på spørsmål om #pensjoner, #husleie og #ytelser fra polakker som bor eller jobber i 🇳🇴 #Norge

🕔 Vi inviterer til #webinaret sammen med @PLinNorway. Starter kl 1⃣7⃣.

Bli med på møtet⬇️
https://t.co/lgM3Q7plbu https://t.co/abmDy9AWs5


@UPasieczna Det er usann informasjon. Summen av alle ytelser utbetalt av ZUS til familiene til flyktninger fra Ukraina innen utgangen av august oversteg litt PLN 1,2 milliarder.


@HanterPoen Vi sjekker fra starten av om flyktninger fra Ukraina oppfyller kravene for å motta familieytelser. Pensjonen er et resultat av et kontinuerlig systematisk arbeid basert på regelverket til Trygdeetaten.


@przitraymarter Vi mottok en betaling på 500 pluss fra 1. januar 2022.


💬 Vi brukte #pandemien til å gjøre store endringer i ZUS. # COVID19 var et gjennombrudd innen kontordrift. Vi fokuserte på elektronisering, takket være moderne teknologier var vi i stand til å utføre andre tjenester, inkludert # 500pluss – prof. Gertruda #Uścińska, president for #ZUS, på #PolkaXXI-konferansen. https://t.co/13DFfTE7T4


📢 Innen 3⃣0⃣ desember 2022 må hver #bidragsyter ha en profil på #PUE #ZUS.

⌚️️ Du kan opprette en konto på få minutter. De vil bekrefte identiteten din:

✅ via #profilzaufany,
✅ elektronisk bank,
✅ under #eWisit,
✅ i #ZUS.

# e-kontor

Ikke vent
https://t.co/pFak6NyBwm


📌 President for #ZUS prof. Gertruda #Uścińska under den niende konferansen om utplassering av ansatte til #UE:

🗨️ I 2021 brukte vi 677 000. # A1-sertifikater og i første halvdel av 2022 – 357 tusen.

Mer⬇️
https://t.co/5kgfq8GvAr


@SebastianMajer3 Vi retter feil informasjon om den påståtte forsinkelsen i å iverksette tiltak fra Trygdeetaten.


@TkaCicho @DoRzeczy_pl Vi sjekker fra starten om flyktninger fra Ukraina oppfyller kravene for å motta familieytelser. Pensjonen er et resultat av et kontinuerlig systematisk arbeid basert på regelverket til Trygdeetaten.


@PioSzlachtowicz Vi sjekker fra starten om flyktninger fra Ukraina oppfyller kravene for å motta familieytelser. Pensjonen er et resultat av et kontinuerlig systematisk arbeid basert på regelverket til Trygdeetaten.


@SebastianMajer3 Vi sjekker fra starten om flyktninger fra Ukraina oppfyller kravene for å motta familieytelser. Pensjonen er et resultat av et kontinuerlig systematisk arbeid basert på regelverket til Trygdeetaten.


@Dominik_Cwikla Vi sjekker fra starten om flyktninger fra Ukraina oppfyller kravene for å motta familieytelser. Pensjonen er et resultat av et kontinuerlig systematisk arbeid basert på regelverket til Trygdeetaten.


@MediaNarodoweMN Vi sjekker fra starten om flyktninger fra Ukraina oppfyller kravene for å motta familieytelser. Pensjonen er et resultat av et kontinuerlig systematisk arbeid basert på regelverket til Trygdeetaten.


@ Majery12 Du må ha en fullmakt fra den andre partneren, så vil firmafanen bli aktiv på din PUE-konto dersom bedriften har ansatte eller kontraktører. Du finner fullmaktsskjemaet her:
https://t.co/IBiuGwn474


DU MÅ SE

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment