Home » PKO BP med en etterlengtet nyhet. Ja det skal du

PKO BP med en etterlengtet nyhet. Ja det skal du

by Peter Østbye

PKO Bank Polski har gjort Google Pay-betalinger tilgjengelig for enkeltkunder og små og mellomstore bedrifter. For å dra fordel, legg til bankens debet- eller kredittkort i Google Wallet.

PKO Bank Polski som offisielt annonsert tilbyr Google Pay for enkeltkunder og små og mellomstore bedrifter. Banken fullfører dermed det omfattende utvalget av mobilbetalinger som kundene kan bruke. Tidligere var Google Pay tilgjengelig i PKO BP for bedriftskunder og lokale myndigheter. Nå kan alle bruke denne tjenesten.

Google Pay er en løsning takket være at du kan bruke enheter med Android til å betale med kontaktløse terminaler og på Internett hvor som helst i Polen og verden. Kunder som ønsker å bruke denne betalingsmåten kan aktivere den på en smarttelefon med Android versjon 5.0 eller høyereledsageren NFC-teknologi.

Utseende: PKO Bank Polski klar for endring. Banken forbereder en revolusjon

Utseende: PKO BP overrasket alle. Har en ny app

Beslutningen om å gjøre Google Pay-betalinger tilgjengelig for forbrukere og små og mellomstore bedrifter er i tråd med forventningene fra kundene våre som har vist interesse for tjenesten, spesielt på sosiale medier. Implementeringen av Google Pay er utvilsomt et enda større utvalg av praktiske og sikre betalingsmåter for kundene våre, skreddersydd til deres behov. For øyeblikket er kontaktløs betaling tilgjengelig for alle PKO Bank Polski-kunder – unge og gamle, fra de mer tradisjonelle, som foretrekker et kontaktløst plastkort, til de som liker teknologiske nyvinninger og bruker den digitale versjonen av kortet i en smarttelefon eller klokke . Jeg er overbevist om at Google Pay raskt vil finne en stor gruppe lojale brukere blant bankens kunder. Denne løsningen er spesielt verdsatt fordi vi enkelt kan endre kortet som vi ønsker å betale med på et bestemt sted – debet til kreditt eller omvendt.

– sa Paweł Placzke, leder av avdelingen for individuelle kundeprodukter i PKO Bank Polski

Google Pay i PKO BP-banner

Google Pay i PKO BP – hvordan bruker jeg det?

For å aktivere Google Pay må kunden legg til et PKO Bank Polski betalingskort – Debet eller kreditt – til Google Wallet. En slik operasjon finner sted én gang for hvert kart på en gitt enhet og må startes fra Google Wallet-appen som er tilgjengelig for Android-smarttelefoner.

Du må velge et alternativ i Google Wallet «Legg til portefølje», spesifiser et betalingskort og skriv inn detaljene. Etter aksept av bruksvilkårene mottar kunden spesiell SMS med bekreftelseskoden inn i appen (denne bekreftelseskoden kan ikke deles med noen av sikkerhetsgrunner). Du kan også bruke Google Pay aktiver på smartklokker og andre bærbare enheter som f.eks B. Sportsband tilpasset for å håndtere denne typen betaling.

Betalingskortet lagt til i Google Pay fungerer nøyaktig akkurat som et tradisjonelt debet- eller kredittkort. For PKO Bank Polski-debetkort er funksjonen tilgjengelig i Google Pay Multi-valuta kortmens Alle Google Pay-betalinger er automatisk inkludert i den nødvendige transaksjonen, og du slipper å betale for kontoen eller kortet.

Google Pay er ikke alt

PKO Bank Polski-kunder har nå et enda bredere utvalg av praktiske, raske og sikre kontaktløse betalinger til disposisjon. Disse er:

  • applepay,
  • nær BLIK,
  • GarminPay,
  • Google Pay (nytt for privatkunder og små og mellomstore bedrifter),
  • IKO og muligheten for å betale med kort koblet til applikasjonen,
  • nærhetskart (plast),
  • SwatchPAY!,
  • Xiaomi Pay (for Mastercard-kort).

Besøk nettsiden for mer informasjon www.pkobp.pl/google-pay.

Utseende: Kjøper du på avbetaling? Revolusjonen kommer

Utseende: Problemer med Nest Bank? Det er ikke en tilfeldighet

Bildekilde: Robson90 / Shutterstock.com, PKO BP

Tekstkilde: PKO BP

You may also like

Leave a Comment