Home » Den viktigste informasjonen fra ZUS fra 28.10.2022. Hvilke endringer?

Den viktigste informasjonen fra ZUS fra 28.10.2022. Hvilke endringer?

by Connie Nielsen

ZUS opprettholder sin profil på Twitter. Får du en av ytelsene – som alderspensjon, uførepensjon osv. – er det verdt å holde seg oppdatert. Hvilke innlegg har ZUS nylig lagt ut på Twitter?

Trygdeetrygden ZUS ble grunnlagt i 1934. Deres oppgave er blant annet å kreve inn bidrag til trygd, helseforsikring og deretter gi tilsvarende ytelser. Både bidragsbeløpet og ytelsene som gis i ettertid kan endre seg noe fra år til år. På ZUS Twitter-kontoen finner du blant annet informasjon om fordeler du kan ha rett til.

TIL 28.10.2022. hva er nytt

🤝 Visepresident for #ZUS Włodzimierz Owczarczyk møtte @ChuckRobbins, president for @Cisco, og Przemysław Kania fra @CiscoPoland.

🗣️ På møtet diskuterte de det eksisterende samarbeidet og deres videre planer på området støtte til utvikling av digitale tjenester og #cybersikkerhet. https://t.co/G6GmiwvjTQ


♿️ I 2⃣ år har #ZUS-sentre implementert «Tilgjengelighetsimplementeringsplaner». Resultatet av arbeidet er blant annet fjerning av nesten 2⃣2⃣0⃣0⃣ barrierer og hindringer for personer med spesielle behov.

#Tilgjengelighetsveiledning


#ZUS har blitt anerkjent som en institusjon som konsekvent følger en policy for arkitektonisk tilgjengelighet. Fabrikkens ofte tilgjengelige mindre bykontorer setter en ny standard innen kundebehandling.


📜 På den avsluttende gallaen av «Tilgjengelighetsleder»-konkurransen mottok presidenten for #ZUS prof. Gertruda #Uścińska en spesiell pris fra @prezydentpl @AndrzejDuda for eksemplarisk implementering av tilgjengelighet for mennesker med spesielle behov ved trygdeinstitusjonen. https://t.co/9IJj6aGSQ0


🔔 Merk❗️️ Det er siste måned å sende en søknad til #ZUS for fordel #300pluss fra #DobryStart-programmet.

🖥️ Vi aksepterer kun søknader elektronisk frem til 3. november⃣0⃣ via:
✅ #PUE #ZUS,
✅portal [email protected],
✅ Elektronisk bank. https://t.co/6vUsl3vO5c


@HanterPoen Vi har holdt tilbake slike fordeler i mange måneder. Her er eksempelinformasjon fra mai: https://t.co/AVXh0dlu57


@HanterPoen Vi har holdt tilbake slike fordeler i mange måneder. Her er eksempelinformasjon fra mai: https://t.co/AVXh0dlu57


🗨️ Pensjonskalkulatoren levert av #ZUS beregner ikke bare den anslåtte #pensjonen, men tjener også til å gi informasjon, fordi den forklarer hva som påvirker størrelsen på ytelsen – ZUS President, Prof. # Uscińska.


🆕Prof. Gertruda #Uścińska, president for #ZUS, under #Seniors Day i #Warszawa:

💬 Sammen med våre partnere har vi organisert over 5⃣6⃣0⃣ utdannings-, aktiverings- og integreringsarrangementer for #seniorer. https://t.co/dXOLMVgz4B


🧑 🎓🔜 Frem til i morgen tar vi imot søknader fra ungdomsskoler til #OL «Det er verdt å vite mer om #trygd».

Detaljer⬇️
https://t.co/NNAfpKoqPP

🎞️ Se 3⃣ «Leksjoner med #ZUS» 👇
https://t.co/4JNn7UWuwR


@adamkarolak2 Betaler kan sende inn søknad om verifisering av om de må betale trygdeavgift for oppdragstaker (på CVT-skjema). Dersom det viser seg at det også skal være underlagt disse forsikringene, bør det omregistreres og navneregistreringene rettes.


🏫 Du studerer og laster ned #Familyrent fra #ZUS❓

Send inn søknad om fortsatt utbetaling av #ytelser og attest fra universitetet på at du fortsetter #vitenskap. Dette må du gjøre innen 3.-1. april. oktober⃣ gjør.

💡 Du trenger ikke fagbrev hvis du har fremvist det i hele læretiden. https://t.co/qzoVH1ojDs


@ Grzegor70212394 @MarekTatala @ArturDziambor @RozmowaRMF @BUND Fra første stund sjekker vi om flyktninger fra Ukraina oppfyller kravene for å motta familieytelser. Pensjonen er et resultat av et kontinuerlig systematisk arbeid basert på regelverket til Trygdeetaten.


@neuronflower En student kan registreres for helseforsikring som familiemedlem opp til fylte 26 år av en forelder. Dersom du ikke har tatt opp noe arbeid knyttet til denne forsikringen, trenger du ikke levere noen dokumenter.


📌 @PawelJaroszek, visepresident for #ZUS, under @bankinsurforum i #Warszawa:

💬 Den kumulative indekseringen av startkapitalen er 3⃣8⃣4⃣ prosent, dvs. at hvis noen kom inn i pensjonssystemet med et beløp på PLN 1000, la ZUS til ham 3840 PLN. https://t.co/7hSetVvUQx


@katabarwiki @UPasieczna Ja, vi leser.
https://t.co/xbEMjVr59s


@Anjaqek @UPasieczna Pani skrev «… 240 millioner PLN jukset fra polsk budsjett for 500+ og 960 millioner for HLR, totalt 1,2 milliarder PLN». Dette er usann informasjon, ettersom summen av den totale støtten som betales av trygdeetrygden overstiger PLN 1,2 milliarder, inkludert PLN 500 pluss PLN 1,1 milliarder og HLR 72 millioner PLN.


🔜 Endringer i kundeservice.

Mandag 3. oktober ⃣1⃣ er servicerommene i #ZUS-sentrene og kundesenteret åpne til 1⃣5⃣.

Mer👇
https://t.co/d3U35HZjDZ


🔔 Eksperter fra #ZUS svarer i dag på spørsmål om #pensjoner, #husleie og #ytelser fra polakker som bor eller jobber i 🇳🇴 #Norge

🕔 Vi inviterer til #webinaret sammen med @PLinNorway. Starter kl 1⃣7⃣.

Bli med på møtet⬇️
https://t.co/lgM3Q7plbu https://t.co/abmDy9AWs5


@UPasieczna Det er usann informasjon. Summen av alle ytelser utbetalt av ZUS til familiene til flyktninger fra Ukraina innen utgangen av august oversteg litt PLN 1,2 milliarder.


DU MÅ SE

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment