Home » PGNiG har kontrakter for gassforsyning gjennom Baltic Pipe. Det er blant annet for en global gigant

PGNiG har kontrakter for gassforsyning gjennom Baltic Pipe. Det er blant annet for en global gigant

by Gunnar Garfors

I følge presidenten for PGNiG vil selskapet i år «bruke hele den reserverte kapasiteten til Baltic Pipe». «Den nåværende gassbalansen sikrer fyringssesongen» – sa Biznes Wacławski til PAP.

PGNiG har kontrakt med Total for leveranser gjennom Baltic Pipe

Dette ble kunngjort av visepresidenten i PGNiG Selskapet er fortsatt i samtaler med gassleverandører fra norsk sokkel om leveranser i 2023, men gir ingen informasjon.

«Vi er i svært avanserte diskusjoner med i det minste noen selskaper på sokkelen. Vi kan ikke og ønsker ikke å avsløre kursen deres, sa Wacławski.

Som han la til Etter idriftsettelse av delkapasitet av gassrørledningen Baltic Pipe i fjerde kvartal 2022, har PGNiG til hensikt å bruke all tilgjengelig kapasitet og transportere rundt 800 millioner kubikkmeter til Polen innen utgangen av året. Gass.

Resten av artikkelen under videoen

Se også: Men er det gassproblemer? «Morawieckis inkompetanse»

PGNiG økte nylig sin fremskrivning av gassproduksjon fra reservoarer i Norge fra 2,6 til 3 milliarder kubikkmeter. Per 2022 har PGNiG eierandeler i 59 lisenser på norsk kontinentalsokkel og produserer fra 14 felt.

Baltisk fløyte har som mål å lage en ny rute for naturgassleveranser fra Norge til det danske og polske markedet og til sluttbrukere i nabolandene. Investorene er overføringssystemoperatører: danske Energinet og polske Gaz-System. Etter planene skal full kapasitet være nådd tidlig i 2023. Etter lanseringen av Baltic Pipe i oktober vil den ha en kapasitet på 2-3 milliarder kubikkmeter. naturgass per år. I 2023 vil gassrørledningen nå sin maksimale kapasitet, nemlig 10 milliarder kubikkmeter. naturgass per år.

Vurder kvaliteten på varen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

Kilde:

MOS

You may also like

Leave a Comment