Home » Den virtuelle rabatten avslutter salget. Bestillinger kun til slutten av juni

Den virtuelle rabatten avslutter salget. Bestillinger kun til slutten av juni

by Gunnar Garfors

Oda startet i den tyske hovedstaden i midten av februar. Med et mangfoldig utvalg på over 9 000 produkter og utmerket service, som kundene vurderte i snitt med 4,8 av 5 stjerner, etablerte den norske nykommeren seg raskt som en sterk representant for e-dagligvarebransjen. Innen 3,5 måneder etter å ha vært i full drift, leverte Oda til over 18 000 kunder i Tyskland og oppnådde en årlig omsetning på 15 millioner euro. Ved å utvide sitt forsyningsområde til å omfatte Berlin-området og store deler av Niedersachsen, har Oda lagt grunnlaget for fremtidig storskala utbygging i Nord-Tyskland.

Det populære nettsupermarkedet tar kun imot bestillinger frem til slutten av juni

Siste dag for å ta imot bestillinger hos Oda er 29. juni.

«Jeg er utrolig stolt over hva det talentfulle Oda-teamet i Tyskland har oppnådd på så kort tid. Sammen har vi satt nye kvalitetsstandarder innen dagligvaresalg på nett. «Takket være vårt e-supermarked klarte vi å gjøre hverdagen enklere for tusenvis av lojale kunder og gi dem mer tid til de vakre tingene i livet,» sier Malte Nousch, administrerende direktør i Oda Tyskland.

Oda styres av det nylig initierte strategiskiftet mot å bli en LaaS-tjenesteleverandør i internasjonale markeder. Som en LaaS-tjenesteleverandør bruker Oda sitt konkurransefortrinn innen effektiv lagerlogistikk og distribusjon og gjør den tilgjengelig for andre selskaper som en business-to-business-tjeneste.

Oda annonserte nylig planer om å avvikle sluttkundestøtte i Finland og transformere seg til en logistikktjenesteleverandør der. I Tyskland er Oda for tiden i tidlig fase av en lignende overgang til LaaS.

Permitteringer i Oda

Oda sysselsetter 167 personer i Tyskland som slutter i selskapet på grunn av nedleggelse av detaljhandelen, og som allerede er informert om endringene.

You may also like

Leave a Comment