Home » Denne Xiaomi-kontrolleren ser ut som PS3-kontrolleren (bare bedre)

Denne Xiaomi-kontrolleren ser ut som PS3-kontrolleren (bare bedre)

by Peter Østbye

Xiaomi lanserer en ny Bluetooth-kontroller for PC og tilkoblet TV som låner noen få linjer fra PlayStation 3s DualShock 3.

Kontroller Xiaomi Gamepad Elite Edition // Kilde: Xiaomi

Her gir Xiaomi Gamepad Elite Edition den nye kontrolleren fra den kinesiske produsenten Xiaomi Youpin, merkevarens crowdfunding-plattform. Med 2067 personer som støttet prosjektet i skrivende stund, var det 948 % finansiert etter 8 dager, noe som betyr at det er en virkelig suksess.

Litt av DualShock 3

Når det gjelder linjene, er Xiaomi Gamepad Elite Edition veldig lik PS3s DualShock 3, men vi kan raskt se store forskjeller, og starter med den asymmetriske plasseringen av styrespakene. Dette er også ALPS-joysticks, funnet på Sony siden PS4 eller til og med på Xbox One-kontrollere, med et konkavt belegg for å romme og holde tommelen under de mest hektiske handlingene. En garanti for kvalitet.

Et annet slående poeng, både estetisk og ergonomisk: retningskorset er bolleformet, slik det finnes på Xbox-seriens kontrollere. Hendig for Street Fighters buer, kan det være mindre behagelig i visse spill, men justering av følsomheten til diagonalen er viktig her.

Denne Xiaomi-kontrolleren ser ut som PS3-kontrolleren (bare bedre)
Forsiden av Xiaomi GamePad Elite Edition // Kilde: Xiaomi

Resten av konfigurasjonen er heller ikke utelatt, for på frontpanelet finner vi 4 spillknapper (A / B / X / Y), to skulderknapper (LB / RB), to triggere (LT / RT) samt som to ekstra knapper, henholdsvis er plassert på hvert grep for å falle under langfingeren. En plassering som minner om palettene til Xbox Elite-kontrolleren.

Til slutt, på forsiden er det start, valgknapper, en menyknapp og en siste knapp som helt sikkert vil bli brukt til Bluetooth-paring.

Den nyeste teknologien i én kontroller

Inne er det også et kompendium av teknologier. Først kobles Bluetooth til på 2,4 eller 5 GHz, noe som tyder på en Bluetooth 5,2-brikke fra den norske produsenten Nordic Semiconductor.

Det er også en vibrasjonsmotor » naturlig og tredimensjonalog InvenSense 6 gyroskopteknologi, lik PlayStations Sixaxis. Til slutt er det en telefonholder som du kan feste til USB-C-porten på toppen av kontrolleren for å henge opp smarttelefonen. Ideell for skyspilling. Xiaomi kunngjør tilsynelatende «multisystem»-kompatibilitet, inkludert Windows, Steam, Android TV og Android-smarttelefoner og -nettbrett.

På Xiaomi Youpin tilbys denne Gamepad Elite Edition for 329 yuan, tilsvarende rundt 47 euro (eksklusive avgifter). For øyeblikket er ingen internasjonal utgivelse annonsert, men hvis det skulle skje må vi absolutt forvente en betydelig prisøkning siden dette er en justert priscrowdfunding.


Følg oss, vi inviterer deg Last ned vår Android- og iOS-app. Du kan lese artiklene og filene våre og se de nyeste YouTube-videoene våre.

You may also like

Leave a Comment