Home » Det lønner seg å være partner i NFON. Dette er en fordel for polske selskaper

Det lønner seg å være partner i NFON. Dette er en fordel for polske selskaper

by Gunnar Garfors

NFON er en skytelefonileverandør for bedrifter. Etter å ha åpnet kontoret i Warszawa, er det på tide med neste steg: aktivering av partnere, også på det polske markedet. Det nye NGAGE-programmet brukes til dette.

NFON tilbyr bedrifter løsninger for moderne og fleksibel kommunikasjon. basisprodukt – Volkya – lar deg gjøre Integrasjon av eksisterende bedriftsinfrastruktur og gir alle PBX-funksjonermen det fungerer i skyen. Samtidig muliggjør den kommunikasjon fra alle steder og enheter.

NFON har en interessant salgsmodell. Produsenten leverer Cloudya-plattformen, applikasjoner, kunnskap og ressurser, men partnerne er ansvarlige for salg og kundeintegrasjon. NFON rapporterer at de for tiden har et nettverk med over 3000 partnere i 15 land som betjener over 50.000 bedriftskunder. Etableringen av en kommunikasjonsløsning gir selvsagt konkrete fordeler for partnerne: En provisjon på et aktiveringsgebyr, en fast provisjon på et abonnement, eventuelt også gebyrer for tilleggstjenester og tilleggsbonuser venter på bestselgerne.

Utseende: Er fasttelefonen i ferd med å bli sexy igjen? NFON kan gjøre det [wywiad]

NFON oppfordrer deg til å ta grep

NFON har åpnet kontor i Warszawa – den første i vår region – og ansetter nye medarbeidere. Samtidig ønsker hun å utvide partnernettverket og oppmuntre til handling. Neste trinn er implementeringen av NGAGE-programmet på det polske markedet. Med sitt siste samarbeidstilbud ønsker selskapet å nå små og mellomstore bedrifter, og dermed utvide partnernettverket og øke tilbudet av sine løsninger til andre europeiske selskaper.

NGAGE-programmet er et prosjekt som har som mål å skape et sterkt og sammenhengende partnerfellesskap. Samarbeidet bør fungere likt i alle markeder der NFON er til stede. Dette tjener alle på, fordi både kommisjonspartnere og grossister av kommunikasjonstjenester kan bli med i programmet. Praksisplassen er også irrelevant – programmet er også tilgjengelig for de nyeste partnerne.

Å jobbe med dem vil gi dem en rekke fordeler, inkludert direkte ekspertstøtte, omfattende opplæring, en definert provisjonsstruktur som sikrer konsekvent inntekt, ettersalgsstøtte, arbeid i et tett sammensveiset partnerfellesskap og et system med økonomiske fordeler og belønninger. På denne måten ønsker NFON å hjelpe partnere til et høyere nivå og belønne dem for deres engasjement. Å forbedre kvalifikasjonene til partnere gir selvfølgelig fordeler for kundene.

På grunn av det brede spekteret av samarbeid med partnere, Programmet inkluderer ulike nivåer av partnerskap. Det er tre samarbeidsnivåer for kommisjonspartnere (sølv, gull og platina) og to for grossister (gull og platina). Nivået bestemmes av antall installerte utvidelser eller antall teknisk sertifiserte ansatte. Provisjoner, andre økonomiske fordeler og salgs- og forhåndssalgsstøtte gjelder for alle tilknyttede selskaper, men oppnåelse av spesifikke mål påvirker katalogen og nivået på fordelene de kan motta. Disse reglene er transparente og konsistente i alle markeder.

Utseende: Laget i Tyskland: Videochat og CRM-plugins for NFON-talekommunikasjon

Det er imidlertid varige fordeler uavhengig av nivået på partnerskapet. Dette inkluderer ekspertstøtte, tilgang til en opplæringsportal og teknisk rådgivning. Regelmessige NFON-arrangementer som partnerdager, forretningsfrokoster eller webinarer hjelper med integrering og erfaringsutveksling.

For nye partnere har vi utarbeidet en premie på 5000. PLN for å motta minst 40 nye fornyelser innen 12 måneder etter samarbeid. Vi tror at et sterkt partnerskap er grunnlaget for suksess og at felles aktiviteter bidrar til utviklingen ikke bare av NFON, men også av våre partnere

– legger Gernot Hofstetter til, Administrerende direktør i NFON GmbH, Østerrike og Sentral- og Øst-Europa.

Bildekilde: NFON

Tekstkilde: NFON

You may also like

Leave a Comment