Home » Det nye setet for barne- og ungdomsrehabiliteringssenteret i Arena Zabrze – Zabrze

Det nye setet for barne- og ungdomsrehabiliteringssenteret i Arena Zabrze – Zabrze

by Gunnar Garfors
Bildekilde: Zabrze kommune

I dag ble det nye hovedkvarteret til senteret for rehabilitering av barn og unge i Arena Zabrze offisielt åpnet. Denne imponerende investeringen verdt opptil PLN 4 945 002,42 ble utført av Mostostal Zabrze GPBP SA. Spesielt fullførte entreprenøren denne utfordringen på bare syv måneder, og imponerte tre måneder før skjema.

Åpningsseremonien ble deltatt av en rekke viktige personligheter, inkludert presidenten for byen Zabrze – Małgorzata Mańka-Szulik, styrets president og generaldirektør for Mostostal Zabrze GPBP SA – Marek Morawski, leder av barneavdelingen og ungdomsrehabilitering Senter – Dr. Ahmad Farouni og fungerende president for selskapet Stadion i Zabrze – Mariola Mäher.

Bildekilde: Zabrze kommune

Som en del av den signerte kontrakten ble et moderne medisinsk senter med et areal på over 700 m² bygget på Roosevelta Street ved siden av Górnik Zabrze Fan Store. Denne betydelige investeringen vil gi betydelig bedre behandlingsforhold for de nesten halvannet tusen pasientene som så langt har benyttet tjenestene til anlegget 3 Maja gate. Nå har pasienter og deres pleiere tilgang til en rekke fasiliteter som parkering og infrastruktur tilpasset behovene til mennesker med nedsatt funksjonsevne. I det moderne anlegget kan pasienter bruke profesjonell medisinsk konsultasjon, medisinsk rehabilitering og sensorisk, taleterapi, samt psykologisk og pedagogisk terapi under komfortable forhold.

Det nye hovedkvarteret til barne- og ungdomsrehabiliteringssenteret i Arena Zabrze er absolutt et betydelig skritt fremover i å tilby medisinsk behandling og terapi av høy kvalitet til unge pasienter. Dette er ytterligere bevis på bymyndighetenes og forretningspartneres engasjement for utvikling av helsevesenets infrastruktur og velvære i lokalsamfunnet.

Kilde: City of Zabrze

You may also like

Leave a Comment